Haberler

Mahkeme Sabit Ücreti Karıştırmış

İstanbul 4. Tüketici Mahkemesi'nde Sabit Ücret ile İlgili Dün Sonuçlanan Davanın Gerekçeli Kararında "Duruşma Sırasındaki Karışıklık Nedeniyle Şehven" Hatalı Karar Verildiği Belirtildi.

İstanbul 4. Tüketici Mahkemesi’nde sabit ücret ile ilgili dün sonuçlanan davanın gerekçeli kararında “duruşma sırasındaki karışıklık nedeniyle şehven” hatalı karar verildiği belirtildi.

Sabit ücret davasını kaybetti

Türk Telekom'dan yapılan açıklamada, İstanbul 4. Tüketici Mahkemesi tarafından hazırlanan ve davanın şirket aleyhine sonuçlandığının hata ile belirtildiğini bildiren gerekçeli karar bugün kendilerine ulaştığı kaydedildi. Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Gerekçeli kararda belirtildiği gibi sabit ücret alınması 406 sayılı Telgraf ve Telefon kanununa uygundur. Mahkeme tarafından davanın şirketimiz aleyhine sonuçlandığının mahkemede meydana gelen karışıklık nedeniyle ve hata ile belirtildiği, şirketimizin sabit ücret almakta haklı olduğu ve Yargıtay’a başvuru yolunun açık olduğu gerekçeli kararda açıklanmıştır.  Hata sonucu verildiği mahkemesince de kabul edilen bu kararla ilgilli gerekli hukuki adımlar şirketimiz tarafından atılacaktır."

 

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title