Haberler

Yasemin Allen, Sevgilisiyle 'Ayrılmadık' Pozu Verdi

Güncelleme:

Kıskançlık yüzünden kavga ederek ayrıldıkları iddia edilen ünlü oyuncu ve sevgilisi, ilk kez birlikte poz vererek dedikoduları yalanladı.

Yasemin Allen ve sevgilisi Armağan Oğuz'dan ayrılmadık pozu Yasemin Allen ve sevgilisi Armağan Oğuz ayrılık iddialarını esprili bir pozla yalanladı.

ESPRİLİ DİLLE YALANLADILAR

Kıskançlık yüzünden kavga ettikleri iddia edilen oyuncu Yasemin Allen ve manken sevgilisi Armağan Oğuz, ayrılık iddialarından sonra ilk kez birlikte poz paylaşarak 'birlikteyiz' mesajı verdi. Sıcakların normalin üstüne çıktığı İstanbul'da kısa bir havuz kaçamağı yapan ikili, eğlenceli karelerinin altına 'Pool Heroes' (havuz kahramanları) notunu düştü.
Kıskançlık kavgasının ayırdığı iddia edilmişti.

DEDİKODULAR YAYILMIŞTI

İkilinin en son geçen hafta Çeşme'de kıskançlık krizi yüzünden kavga ettiği, Oğuz'un bulundukları bardan ayrılıp gittiği öne sürülmüştü. Çiftin, geçen ay da birlikte katıldıkları bir partide kavga ettiği, Allen'in sevgilisine 'Defol git' diye bağırdığı iddialar arasındaydı.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yasemin Allen Magazin Haberler

500

Yorumlar (7)

ahmet trMobil-IOS:

Nekadar memnun oldum önce hamile kal evlenin sonra çocuk oldumu boşanırsınız son senelerin modası uymak lazım hepiniz iğrençsiniz

4
0
yanıtYanıtla
tracers:

tiplere bak, salatalıkçılar. . . .

4
0
yanıtYanıtla
Hakan:

kadinlar cidden tipe bakmiyor herhalde. . adam ortalamanin bile altinda nasil insan bu kadinlar cozemedim insanda hic mi estetik ihtiyaci veya zevki olmaz. .

4
0
yanıtYanıtla
sodali ayranMobil-ANDROID:

ohhh iyi ya kacgundur gazoz icmiodum

4
0
yanıtYanıtla
ben:

ÇATIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIRT. çatladım.

0
0
yanıtYanıtla
yorum:

Rambooooo. . . . . caaaaaaaarrrrrrttttttttt . . . ayyyyyyyyiiiiiit. . . . . Tarzan filiminden Kareler. . . Annesi''de bir zamanlar rahmetli K. Sunalın filiminde böyle oynamıştı Alen aylesi işte. . . . . haaaaaaa

0
0
yanıtYanıtla
yakut:

niye milet catlasinki milete ne ayrilsalrda beraber olsalarda miletin ekmeyinimi veriyorlarki

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title