Haberler

TV8'in İddialı Yarışması O Ses Türkiye Erken Final Yapıyor

Güncelleme:

Fenomen yarışma O Ses Türkiye, 4 Şubat Pazar akşamı yayınlanacak final bölümüyle bu yılki ekran macerasını noktalayacak.

TV8'de yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasının final tarihi belli olduk. Geçen sene Mart ayında final yapan O Ses Türkiye, bu yıl erken veda ediyor. O Ses Türkiye'nin final bölümü, 4 Şubat Pazar akşamı canlı yayınla ekranda olacak.

ACUN ILICALI SUNUCULUĞU BIRAKMIŞTI

O Ses Türkiye 2018 sezon finali için geri sayım başladı. Acun Ilıcalı'nın yerini Jess Molho'ya bıraktığı, jüri koltuğunda ise Hadise, Murat Boz, Gökhan Özoğuz ve Yıldız Tilbe'nin oturduğu O Ses Türkiye'de önce çeyrek, ardından final, en son ise final heyecanı yaşanacak.

ÜÇ GÜNDE BİTİRECEKLER

''O Ses Türkiye'' cuma günü çeyrek finaliyle, cumartesi canlı yayınıyla yarı final ile, pazar günü canlı yayınıyla büyük finali ile 20.00'de TV8'de!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı Türkiye TV Magazin Haberler

Eylem Tok ve oğlu nasıl yakalandı? 20 gün önce atılan imza, firarın sonunu getirmiş

Eylem Tok ve oğlu nasıl yakalandı? 20 gün önce atılan imza, firarın sonunu getirmiş

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Bakmadan Geçme

Bayram tatilinde noterler açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası noterler kapalı mı? Bayram tatilinde kargolar açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası kargolar kapalı mı? Türkiye-Brezilya Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-Brezilya voleybol maçı saat kaçta? Türkiye-Brezilya voleybol maçı şifresiz canlı izle! Kurban Bayramı'nda eczaneler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde nöbetçi eczane nerede? Kurban Bayramı'nda borsa açık mı, kapalı mı? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak? Kurban Bayramı'nda eczaneler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde nöbetçi eczane nerede? Kurban Bayramı'nda AVM'ler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde alışveriş merkezleri çalışıyor mu? #128717 Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? Kurban Bayramı'nda borsa açık mı, kapalı mı? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak? Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz?
15 yaşındaki Hacer, eski sevgilisi tarafından 120 bıçak darbesiyle öldürüldü

15 yaşındaki Hacer, eski sevgilisi tarafından 120 bıçak darbesiyle öldürüldü

500

Yorumlar (33)

orhan:

biterse bitsin acun efendi kızına bilmem ne kadarlık araba almış haberlerinden kazananı şimdiden belli olan sadece bir tiyatrodan ibaret olan şeyleri hala izlemek millet te neden bıtkınlık yapmıyor.

39
4
yanıtYanıtla
Rambo:

Sana ne Orhan, cebinden mı cikiyor

yanıt9
yanıt30
Onu işte Bilsek Keşke Onu Bilsek:

Final yapmasına sevindim seyircisine uyuz oluyordum zaten, herseyi alkislayan itici kitle.Survivor başlayacak diye erken final yaptı Turabi yine var çünkü o olunca kavga eksik olmaz buda Acunun işine geliyor bizim milletde böyle şeylere meraklı zaten

29
3
yanıtYanıtla
Kimyager16:

Arkadaşlar Herkes asla izlemem diyor da bu programlar bu reytingi nasıl aliyor? Mantık dışı ????

24
2
yanıtYanıtla
fizikçi:

valla bende izlemiyorum ama reyting iyi diyorlar. demek ki paran var reyting var. . .

yanıt2
yanıt0
bildiğim kadarıyla....:

Kardeşim senin benim izlemekten vazgeçmemiz ancak evinde reyting cihazı varsa anlam taşır. Sanırım 2200 hanede reyting cihazı varmış ve bu haneler gizli tutuluyormuş. Sonuç olarak 80 milyonluk Türkiye'' nin tv programını sadece 2200 kişi şekillendiriyor:

yanıt6
yanıt2
BİLMEDİĞİN KADERİYLE..:

Öncelikle yorumu yazanın ''''beyefendi'''' olduğunu nereden çıkardınız? İkinci olarak kınamanın yanında bilginizi paylaşsaydınız hatalı bilgiler ortadan kalkardı. Reytingler nasıl ölçülüyor?

yanıt5
yanıt0
Vruvdyvcs:

İyiki bitti hiç sevmiyordum

20
5
yanıtYanıtla
KAAN:

ŞANLI TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ RABBİM YARDIMCIN OLSUN

18
2
yanıtYanıtla
Sinem:

Çok güzeldi bi daha başlasa keşke. Çocuklarda olabilir bu kez

2
18
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title