Haberler

Sahneden Setlere

Güncelleme:

Müzik dünyasının ünlü isimleri, birer birer sahnelerden Hollywood'a transfer oluyor.

WILL SMITH

Müzik dünyasından sinemaya transfer olan isimlerden biri Will Smith. 1968 doğumlu Smith; oyunculukta, müzikte olduğundan bile daha popüler olmayı başardı. Birçok önemli filmde rol alan Smith, oğlu Jaden'ı da sinema dünyasına hazırlıyor.

JUSTIN TIMBERLAKE

N'Snc isimli grupla ünlenen Justin Timberlake, müzik kariyerine tek başına devam etme kararı alır almaz oyunculukla da uğraşmaya başladı. 2005 yılından itibaren küçük rollerde yer alarak kendisini sinemaya alıştıran Timberlake, 'Sosyal Ağ' filmindeki performansıyla tüm dikkatleri üzerine çekti.

ADAM LEVINE

Sahnelerin en yakışıklı isimlerinden biri olan Adam Levine, 'Can a Song Save Your Life' isimli filmde başrolde oynuyor. Maroon 5 isimli grupla şöhreti yakalayan Levine, şarkıcılığın sonsuza kadar süremeyeceğini ancak oyunculuğun asla yaşı geçmeyen bir iş olduğunu söylüyor.

MADONNA

1958 doğumlu Madonna, müzik dünyasının en popüler isimlerinden biri... 1996 yılında 'Evita' filminde rol alan ünlü şarkıcı, oyunculuğun ve kamera arkasının çok eğlenceli olduğunu söylüyor.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title