Haberler

    Ozan Güven - Deniz Bulutsuz davasında flaş gelişme! Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı...

    Güncelleme:

    Bakanlık tarafından dosyaya sunulan dilekçede, 6284 sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun gereğince, "Bakanlık gerekli görmesi halinde kadın, çocuk ve aile bireylerine yönelik olarak uygulanan şiddet veya şiddet tehlikesi dolayısıyla açılan idari, cezai,...

    Bakanlık tarafından dosyaya sunulan dilekçede, 6284 sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun gereğince, "Bakanlık gerekli görmesi halinde kadın, çocuk ve aile bireylerine yönelik olarak uygulanan şiddet veya şiddet tehlikesi dolayısıyla açılan idari, cezai, hukuki her tür davaya ve çekişmesiz yargıya katılabilir" hükmünün yer aldığı belirtildi. "Hakaret", "Cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" ve "Silahla kasten yaralama" suçlarından yargılandığı davada Ozan Güven'in 3 yıl 8 aydan 13.5 yıla kadar hapisle cezalandırılması isteniyor.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Ozan Güven Haberler

    500

    Yorumlar (2)

    İBRAHİM OKTAY:

    YÜZDE 80DELİ EMAETT GÜVE YÜZDE80 OZAM AYTEKİM

    0
    0
    yanıtYanıtla
    asla:

    Bu cezalar nakdi ödemelere çevrilirse caydırıcılığı kalmaz. Ünlü olsun , zengin olsun , fakir olsun hiç fark etmiyor kadından çocuktan hayvandan güçlüyüm diye canını yakmak , canına kıymak ne demek. . ?. . en ağır cezalar gelsin. . artk kadınlara çocuklara hayvanlara ; kendinden güçsüz ve aciz durumda olanlara kıyılmasın. . Allah kahretsin güçsüze el uzatana!. .

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title