Haberler

İsmail Hacıoğlu ile Vildan Atasever'in Evliliğini Bitiren Neden

Güncelleme:

Oyuncu İsmail Hacıoğlu ile meslektaşı Vildan Atasever, anlaşmalı olarak boşandı. Güzel oyuncu, şiddetli geçimsizlik yüzünden avukatına boşanmak istediklerini beyan etmiş.

İsmail Hacıoğlu ile Vildan Atasever boşandı. Atasever'in avukatı Esin Turhan Gürel yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

ANLAŞARAK BOŞANDILAR

"Müvekkilim Vildan Atasever, 21.01.2015 tarihinde eşi İsmail Hacıoğlu'ndan şiddetli geçimsizlik nedeniyle anlaşmalı olarak boşanmak istediklerini beyan etti. Taraflar 4,5 yıldır devam eden evliliklerini anlaşarak, sevgi ve saygı çerçevesinde sonlandırmışlardır. Müvekkilim ve eşi, evlilikleri süresince de özel hayatını topluma açmayan ve meslekleri ile gündemde kalmaya çalışan kişiler olup, yapılan bu açıklamayı yeterli buluyor, konuyla ilgili yapılan bu açıklama dışında hiçbir bilgiye itibar etmemenizi rica ediyoruz. Her iki taraf için de hassas olan bu süreçte özel hayatın mahremiyetine göstereceğiniz saygı, anlayış ve duyarlılığa teşekkür ediyoruz."


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Vildan Atasever İsmail Hacıoğlu Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Pazar günleri döviz büroları açık mı? Döviz bürosu Cumartesi ve pazar günleri çalışıyor mu 2024? Kuaförler pazar günü açık mı? Kuaförler pazar günü çalışıyor mu 2024? Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek?
500

Yorumlar (18)

KARDELEN:

evlenmek kadar boşanmak da doğal çiftlerin birbirlerine zarar vermelerindense boşanmaları daha doğru değil mi sizce de ?

22
5
yanıtYanıtla
derbeder:

hayallerimin kadını biricik aşkım benden haberin yok ben sana aşığım yabcak birşey yok hayat işte herkes sevdiğine kavuşamaz ama inanıyorumki ruh ikizim vildan atasever biricik aşkım kimse asılmasın yengeniz olur oyarım.

6
14
yanıtYanıtla
ahestemobilWeb@haberler.com:

boyle evliligi cocuk oyuncagina cevirmek iyi degil ama dogru olan bir tek sey var yurumuyorsa bitiriceksin kotu bir evlilik insanin sahip oldugu herseyi goturuyor bosanamadigin takdirde ayaklarinda zincirle olmeyi bekliyorsun ALLAH herkesi hayirli insanlarla karsilastirsin

16
1
yanıtYanıtla
derbeder:

lütfen yayınlayın vildana aşığım ve evlenme teklif ediyorum vildan benimle evlenirmisin bir ömür boyu eşim olurmusun beni bul ben sana ulaşamam ama sen bana ulaşırsın seni çok seviyorum bak bunuda bil yanına yakışırım karizma var seni rencide etmem evlen benimle

5
8
yanıtYanıtla
osman:

eee neymiş evliliği bitiren neden ? şiddetli geçimsizlik çok genel bir kavram. zaten medeni kanunda geçen ifade bu şekilde. ama özel neden belli oldu gibi başlık atmışsınız. hurriyet. com. tr gibi ucuz başlık oyunları yapmayın yakışmıyor

9
1
yanıtYanıtla
Gül:

Yapmayın çocuklar, ben sizi birbirinize çok yakıştırıyordum.

9
1
yanıtYanıtla
derbeder:

vildanla hemen evlenirim aşığım ona ama o sanatçı bense işçi ben hayranım o insana canımı istese veririm vildana allah hayırlısını versin güzel ve benim için özel bir hanımefendi sonuçta insan ben ismailin yerinde olsam ayaklarına kapanırdım ayrılmazdım ondan benim bildiğim nikah memuru soruyor iyi ve kötü günde hastalıkta ve sağlıkta bir ömür boyu kabul ediyormusun evet diyorlar sonra olmuyor vildan benimle evlenirmisin.

3
7
yanıtYanıtla
derbeder:

ah vildan atasever ömrüm ol evlen benimle lütfen bu kız okumaz bu yorumları okusa belki bu kadar yalvarmama rağmen tanışır benimle aşık ederim kendime ve sonra evleniriz aşkım benim hayalimdeki kadınımsın.

2
8
yanıtYanıtla
derbeder:

sinem seni tanımıyorum tanısam belki ben bekar bir erkeğim evlenmem lazım sıcak bir yuvam olsun istiyorum sen bana teklif et evlenelim olmamı

3
6
yanıtYanıtla
derbeder:

abdurahman napalım boşarsa boşar başa gelen çekilir arkadaş sevdim biriyle bir saat bile geçirsem ondan sonra öleyim fark etmez sen sevmedinmi hiç abdurahman

3
6
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title