Haberler

İki Ünlü Rapçi Khontkar ve Young Bego Şarkı Sözlerinden Dolayı Gözaltına Alındı

Güncelleme:

Rapçi Ezhel'den sonra Khontkar sahne adıyla tanınan Onur Dinç ve Young Bego, narkotik polis tarafından gözaltına alındı.

Rapçi Ezhel'in şarkılarında uyuşturucu kullanımına özendirdiği gerekçesiyle içeri alınmasının ardından Khontkar ve Young Bego da gözaltına alındı.

KAMPANYA BAŞLATILDI

Bugün yaptıkları müzikle uyuşturuya özendirdikleri gerekçesiyle tutuklanan rapçiler için Twitter üzerinden #FreeKhontkar ve #YoungBego etiketiyle kampanya başlatıldı. Mary Jane şarkısıyla tanınan rapçinin Youtube videosunun altına sıranın şarkıcıya geleceğini yazanlar olmuştu.

İki Ünlü Rapçi Khontkar ve Young Bego Şarkı Sözlerinden Dolayı Gözaltına Alındı

İLK DESTEK CEZA'DAN GELDİ

Twitter'da açılan etikete rap dinleyicilerinden büyük destek geldi. Ezhel'i sadece popüler olduğu için değil gerçekten sevdikleri için dinleyen kitle Khontkar ve Young Bego'ya da destek oluyor. Bu konuda ilk desteklerden biri Ceza'dan geldi.

İşte iki rapçi için atılan bazı tweetler...

İki Ünlü Rapçi Khontkar ve Young Bego Şarkı Sözlerinden Dolayı Gözaltına Alındı

İki Ünlü Rapçi Khontkar ve Young Bego Şarkı Sözlerinden Dolayı Gözaltına Alındı

İki Ünlü Rapçi Khontkar ve Young Bego Şarkı Sözlerinden Dolayı Gözaltına Alındı

İki Ünlü Rapçi Khontkar ve Young Bego Şarkı Sözlerinden Dolayı Gözaltına Alındı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Twitter Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi?
500

Yorumlar (59)

NARKOTİK ŞUBE:

Narkotik şube çalışanı polislerimize başarılar dilerim. Güzel çalışma olmuş. Gençleri bu bataklığa sürükleyen özendiren herkes herşey önlenmeli. Ayrıca bunların tamamı kullanıcı ve bağımlısı. Polisimizin işi zor Allah kolaylıklar versin.

16
10
yanıtYanıtla
CCC:

BUNLARI SAVUNANDA ONUN GİBİ BAĞIMLIDIR. . . YOKSA BUNLARRIN YAPTIĞINA NE SANAT DENİR NEDE BUNLARA İNSAN

10
9
yanıtYanıtla
Deniz:

Yaşın kaç senin beynin çalışıyo değil mi o zaman sende arka sokakları izliyosundur söylesene kaç leşin var

yanıt3
yanıt5
ülküdaşız:

CCC rumuzlunun tespiti doğru bence

yanıt5
yanıt2
Ilbey:

Cok iyi olmus sözlerde devamli uyuşturucu madde cok iyi birseymis gibi söyleniyor hepsini temizlesinler

10
9
yanıtYanıtla
inanılmaz:

Esrar keşler sizi alın alın hepsini içeri, bunları dinleyen gençlere kötü örnek sesle şarkıyla alakaları yok bunların

6
11
yanıtYanıtla
nertcan:

mertcan sen biliyon galiba bu işleri peçete tutmuşluğun mu var?

yanıt1
yanıt0
Xd:

Bunlar herşeyi doğalmış gibi gösterip gençleri çocukları zehirliyorlar. Kötü örnek oluyorlar. Kendi kullanmayan insan bu sözleri yazabilir mi? Görüntülerine bakın. Bunlar yok olmuş, zavallı insanlar. Bu tarz bir sürü parça var. Gençler dinliyor. Hepsini toplayın bunların. Bu kadar aleni uyuşturucuya özendirmezler gençleri. Toplum baş edemeyecek hale gelecek en sonunda.

12
2
yanıtYanıtla
Türkiye nin sonu:

Sanatı yok edin tüm kitapları yakın geriye sadece magazin müslüman toplumu kalsınnnn

5
9
yanıtYanıtla
Türkiye''nin TUTUMU:

Sanat, dinç zihinlerin bilinçlenmesine karşı oluşmuş bir barikattır. Gereksiz heveslere yönlendirir ve yorar insanı. Sanat eğitimi veren okullar yerine imamhatip ya da cami yapılsa en azından toplumun geleceği için bir umut olur. Sağa sola heykeller dikiliyor put emsali, resimler yapıyorlar yarı çıplak şehvet uyandıran. . . Allah ıslah etsin ne diyelim.

yanıt4
yanıt5
Tüm 59 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title