Haberler

Gözüyaşlı Final Galası

Kanal D, Yaprak Dökümü'nün Final Gecesi İçin Pera Palas'da Özel Bir Davet Verdi.

Yaprak Dökümü dizisinin oyuncuları, son bölümü Pera Palas'da verilen özel davette izledi. Final bölümü gözyaşları içerisinde izleyen dizi oyuncuları ve davetliler duygu dolu anlar yaşadı. Yönetmenliğini Mesude Erarslan Tekin'in, başrollerini ise Halil Ergün, Güven Hokna, Bennu Yıldırımlar, Deniz Çakır, Gökçe Bahadır, Fahriye Evcen ve Tolga Karel'in paylaştığı "Yaprak Dökümü" dizisi yayınlanan son bölümüyle ekrana veda etti. Reşat Nuri Güntekin'in aynı adlı eserinden uyarlanan reyting rekortmeni dizi, finaliyle de Türkiye'yi ekrana bağladı. Final bölümünü, "Yaprak Dökümü" oyuncuları, yapım ekibi, Kanal D yönetimi, dizinin senaristleri Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu ile Yapımcısı Kerem Çatay, 5 yıl süren ve 174. bölümüyle ekranlara veda eden diziyi salona kurulan dev ekrandan hep birlikte izledi. Son bölümü gözyaşları içinde izleyen oyuncular ve yapım ekibi, dizinin ardından birbirlerine sarılarak vedalaştı.

"DOSTLAR SAĞOLSUN"

Galanın ardından mikrofonlara konuşan ve beş sene boyunca unutulmaz anlar yaşadıklarını belirterek emeği geçen herkese teşekkür eden Halil Ergün, "Kendi yaptığımız iş ama çok etkilendik. Çok derin bir finaldi. Çok duygulandım. Hep böyle güzel işlerde buluşalım. Final çok iyi çekilmişti, çok iyi oynanmıştı. Programlanarak çok iyi yazılmıştı. Bu hikayeye böyle bir final gerekiyordu. Ben de böyle olmasını istemiştim. Ali Rıza beyler yaşıyorlar ama aynı zamanda ölüyorlar da. Hayat böyle. Dostlar sağolsun" diye konuştu. Güven Hokna da, "Biz iki kat duygu yüklüyüz. Okuduk, oynadık, şimdi tekrar yaşıyoruz. Çok güzel bir finaldi" dedi. Yönetmen Mesude Erarslan Tekin ise, "Şu an karmakarışık duygularımız. Hem çok mutluyuz, hem çok üzgünüz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

"HERKESE DOKUNAN BİR FİNAL OLDU"

Duyguların çok yoğun yaşandığını dile getiren Fahriye Evcen, "Aslında son bölümden sonra yoğunluk hissedeceğiz. Şu an için daha ekiple birlikteyiz. 1-2 hafta sonra o eksiklik, alışkanlık kendini gösterecek" dedi. Son buluşma gecesi olduğu için çok özel bir gecede biraraya geldiklerini söyleyen Gökçe Bahadır da hüzün, sevinç ve mutluluğu birarada yaşadığını belirtti. Bennu Yıldırımlar ise, kendi aralarında da bir vedalaşma yaşayacakları için buruk olduklarını ifade etti. "Yaprak Dökümü" dizisinin dokusunda hüzün olduğunun altını çizen Senarist Ece Yörenç, "Final herkese dokunan bir final oldu" şeklinde konuştu.

"AİLEMDEN AYRILIYORMUŞ GİBİ HİSSEDİYORUM"

Beş senedir çok iyi rayting alan bir işi tamamladıklarını belirten Tolga Karel, "Çok güzel bir beş sene yaşadım. Ağladım, güldüm, çok eğlendim, süründüm. Çok güzel başarılar kazandık, her anlamda. Ailemden ayrılıyormuş gibi hissediyorum, bu gece" dedi. Deniz Çakır ise ağlamaktan konuşamadı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title