Haberler

    Instagram'ın mesaj özelliğini kapatan Bergüzar Korel, ilk defa olayın iç yüzünü anlattı

    Güncelleme:

    Instagram hesabının mesaj kısmını kapatan Bergüzar Korel, yaşadığı siber zorbalıktan bahsederek neden böyle bir karar aldığını açıkladı. Oyuncu, ikinci çocuğuna hamileyken "Pi.in ve senin gebermen için dua ediyorum" mesajı aldıktan sonra psikolojisini korumak için bu yönteme başvurduğunu söyledi.

    Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü isimlerin başında gelen Bergüzar Korel, kadın dayanışması ve SMA hastası bebekler için başlattığı kampanyalarla sıkça adından söz ettiriyor.

    "KİŞİLERİN BANA VAHŞİCE DOKUMASINI İSTEMİYORUM"

    Başarılı oyuncu, paylaşımında bir süre önce 1,8 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabını neden mesajlara kapattığıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Konu hakkında paylaşımlar yapan Korel, açıklamasında şunları söyledi:

    "Eminim bir çok kişi yorumlarım ve DM'lerim kapalı olduğu konusunda sitemkar eleştirilerde bulunuyor, sebebini merak ediyor. Çünkü artık kötü sözün de onu söyleyen kişinin de kontrolsüz ve vahşi bir şekilde bana dokunmasını istemiyorum, daha doğrusu o kişinin bana dokunduğunu sanmasına izin vermiyorum. Artık sadece içimden geleni, gözümün gördüğünü korkmadan otosansür uygulamadan paylaşmak istiyorum. Söylenen her şeyi ciddiye alıp, üzülüp, o insanı kazanmaya çalışıp açıklama yapmayı da bıraktım."

    "ÇOCUĞUNLA GEBERMEN İÇİN CAN ATIYORUM"

    "Ne zaman biliyor musunuz? İkinci yavruma hamileyken DM kutuma düşen bir mesajdan sonra... 'Pi.in ve senin gebermen için her gün dua ediyorum'. Aman bırak hasta onlar deyip kestirip atmayın artık. Böyle diye diye vücut bulmuş bu şeytanlığı besleyip duruyoruz. Ben kendimi, psikolojimi bu iletişim yolunu keserek koruyorum."

    "SİBER ZORBALIĞA SESSİZ KALMAYIN"

    "Belki çelişkili gelecek yazdıklarım ama diğerini başaracak gücüm de isteğim de yok artık. Bir yerlerde sanal zorbalığa uğrayan birileri var ise özellikle yaşı küçük kardeşlerim bu yazdıklarımı okuyorsa eğer bunun bir suç olduğunu bilin ve lütfen ailenizle paylaşın. Sessiz kalmayın."

    'Gebermeniz için her gün dua ediyorum' Bergüzar Korel'i şoke eden mesaj

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Haberler

    İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

    İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

    Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

    Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

    Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

    Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

    Bakmadan Geçme

    Galatasaray Fenerbahçe seyirci sayısı kaç? Galatasaray Fenerbahçe tribünlerinde kaç kişi var, kaç bilet satıldı? Bein Sports CANLI izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi!
    Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

    Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

    500

    Yorumlar (2)

    wowoww:

    abla sen rahat ol sana zarar veren karşısında oluruz

    3
    2
    yanıtYanıtla
    YAŞLI KURT:

    YAV HE HEEE, ADAMMISIN SEN KLAVYECİİ

    yanıt5
    yanıt1
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title