Haberler

Futbolla İlgilenmiyormuş

Halit Ergenç'in En Temel Görevi, Ekranda Karizmatik ve Acımasız Erkekleri Canlandırarak, Bütün Kadınları Kendine Âşık Etmek.

Aliye'nin sadakatsiz Sinan'ı, İlk Aşk'ta evin sorumsuz, serseri oğlu... Bu karakterleri hayata geçiren Halit Ergenç, futbolla ilgilenmiyor, müzik ve dansla ilgileniyor, at biniyor, âşık olunca 'çiçek gibi' açıyor.

Zor bir adam, "İnatçıyım" da diyor zaten. Boğa burcu. Etkilendiği kitap Simyacı. En büyük zaafı çikolata. Barselona'ya bayılıyor. Asla "asla" demiyor. Sevgiye inanıyor. Onun siyahları beyazları yok, bir sürü rengi var.

Favori rengi su yeşili. Gözlerinin mavisi babaannesinden. Fiziksel olarak babasına benzediğini söylüyor. Her anında oynadığı karakteri düşünüyor. Müzik dinlemeyi, arabayla ve bisikletle gezmeyi seviyor. Fotoğraf çekiyor. Mutlaka kahvaltı ediyor. Olmazsa olmazı beyaz peynir. Maceraya pek meraklı. Şahsi sporları tercih ediyor, mutlaka kiteboard yapmak istiyor. Kamera da kadınlar da onu seviyor. Yükselişinin önüne geçilebilecek gibi görünmüyor.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title