Haberler

Funda Arar Hamile mi

Kuruçeşme Arena'da Kıraç'la Birlikte Sahneye Çıkan Funda Arar'ın Göbeğini Saklamaya Çalışması Dikkat Çekti

KURUÇEŞME ARENA'DA KIRAÇ'LA BİRLİKTE SAHNEYE ÇIKAN FUNDA ARAR'IN GÖBEĞİNİ SAKLAMAYA ÇALIŞMASI DİKKAT ÇEKTİ

Zaman zaman aynı sahneyi farklı konseptlerle paylaşan Funda Arar ve Kıraç, önceki akşam Turkcell Kuruçeşme Arena'da hayranlarının karşısına solo performanslarıyla çıktılar. İlk olarak sahneye çıkan Funda Arar, şarkılarının yanı sıra performansıyla da dikkat çekti. Kırmızı transparanı andıran kıyafetiyle göz kamaştıran Funda Arar, "Benim İçin Üzülme", "Camdan Kalp", "Kırık Düşler", "Arapsaçı", "Karaya Vuran Gemiler", "Haberin Var Mı" gibi şarkılarını seslendirirken, albümlerinde yer almayan bir Sezen Aksu bestesi, "İkili Delilik" parçasıyla da dinleyicilerine sürpriz yaptı.

Sahnedeki ses düzeninden şikayetçi olan Funda Arar, "Beni Bülent Ersoy gibi sinirlendirmeyin"diyerek yardımcılarından mikrofonun değiştirilmesini istedi. Şarkılarını dansıyla süsleyen Funda Arar, "Ben Nesrin Topkapı'dan ders aldım" dedi. Şarkı söylerken bir ara küpesini düşüren Funda Arar "Nazara geldim" dedi.

Ayrıca sanatçının kıyafetinin üzerinden göbeğinin çıkması, hamile dedikodularını ortaya çıkardı. Sanatçının eliyle sürekli göbeğini kapatmaya çalışması, konser alanını dolduran hayranları tarafından, "Funda Arar acaba hamile mi ?" sorularını akıllara getirdi.

Konserin ikinci yarısında ise Kıraç, sahneye çıktı. Kıraç da "Ya Seninle Ya Sensiz", "Benim Yolum", "Yıkık", "Sana Mecburum", "Kan Ve Gül", "Endamın Yeter" gibi farklı albümlerinden parçaları dinleyicisiyle birlikte seslendirdi.

Konseri Kıraç'ın nişanlısı Ayşe Şule Bilgiç de en ön sıralardan izledi. Ayşe Şule Bilgiç, nişanlısının parçalarını hayranlıkla dinlerken, sanatçının baldızı da eniştesinin konserini mini kamera ile görüntüledi.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title