Haberler

Çukur Dizisinde Büyük Tepki Çeken 'Harita' Sahnesi İçin Özür Dilendi

Güncelleme:

Show TV ekranlarında pazartesi akşamlarının ilgiyle izlenen yapımlarından Çukur'da büyük tepki çeken Emrah Amir'den azarladığı trafik polisine özür geldi.

Çukur'un 26 Şubat Pazartesi yayınlanacak olan 18. bölümünden sürpriz bir sahne yayınlandı. Ay Yapım tepkiler sonrasında, Çukur'un anti kahramanı Emrah'a azarladığı trafik polisinden özür dileme sahnesi yayınladı.

"HARİTADAN KENDİNE YER BEĞEN" DEMİŞTİ

Çukur'da büyük tepki çeken Alperen Duymaz'ın canlandırdığı Emrah Amir karakteri, kendisini durdurduğu için bağırdığı ve "Haritadan kendine yer beğen" dediği trafik polisinin yanına tekrar giderek özür diledi.

"BEN EŞEKLİK YAPTIM, AFFET"

"Ben eşeklik yaptım, affet. Digor dünyanın en güzel yeri" diyen Komiser Emrah, trafik polisinin gönlünü almaya çalıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ay Yapım Magazin Haberler

500

Yorumlar (115)

emekli polis:

Şuan emekliyim 2 yıl şırnak 3 yıl vanda görev yaptım. mesleğimin en güzel yılları buralarda geçti buralardaki arkadaşlık dostluk ve bağlılık çok farklıydı. yine olsa yine giderim yeter ki bayrağım dalgalanmaya devam etsin.

21
1
yanıtYanıtla
yaşar arslan:

ben trafik polisi olsam kesin o adamı döverdim amir değil isterse müdür olsun ne demek yani adam görevini yapıyor diye sürgün yiyecek ama ne yapacaksın ekmek parası arkasında dayısı yok

14
1
yanıtYanıtla
GERÇEK OLAYLAR NOLUCAK PEKİ:

ANTALYA DA görev yapan Cumhuriyet Savcısı ve Ağır Ceza Hakimi olan eşi içinde bulunduğu otomobili sol şeritten yavaş gittikleri için trafiği tehlikeye düşürdükleri gerekçesiyle çevreyolunda durduran polis memuru gözaltına alındı. Hakim karşısına çıkan polis ‘adli kontrol’ cezası verildi Gerçekte olanlara tepki verilsin ?

14
1
yanıtYanıtla
lanettttttt:

amire bak hummer jip ile dolaşıyor.

14
1
yanıtYanıtla
hakan:

bunlar kemdini ne zannediyor. resmen polisi aşalıyorlar. emniyet bunlara dava açmalı halkın gözünde itibar kaybı resmen. bu ülkede raconu hukuk keser başka kimse değil.

14
0
yanıtYanıtla
123:

HAHAHAHA

yanıt0
yanıt0
tuncer akbaba:

bu şerefsizliği halk sineye çekseydi senaryoda daha neler karıştıracaklardı. ne polis ne de digor bu özrü kabul etmez. ama özür dilemek zorunda kalmaları güzel bir şey.

9
3
yanıtYanıtla
müslim müsil:

Arkadaş dizilere değil gerçeklere tepki verin, dizide ki adamın rölü zaten şerefsizlik yapmak adam kötü , herkezin tepkisinide çekmiş şu özürü yazı ile yayınlasalardıda adam keşke saf şerefsiz ve kötü karakter rolünde kalsaydı.

yanıt1
yanıt0
Adınızı Yazın:

benim polisimin boynu neden bükük yapacağınız dizinin ben

11
1
yanıtYanıtla
Batuhan:

Mal oda başkomser ona kalırsa o senin komserin olmuyomu.

yanıt1
yanıt1
Tüm 115 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title