Haberler

Çağatay Ulusoy'dan Milyonluk Tekne

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, 50 milyon TL'lik tekne siparişi verdi. Oyuncu, gelecek yaz ailesiye Mavi Tur yapacak. Ünlü oyuncunun eski teknesini ise sattığı iddia edildi. İşte detaylar...

Milliyet'ten Umut Ünver'in haberine göre; Denize olan tutkusuyla bilinen Çağatay Ulusoy, yeni teknesine servet ödedi. Yaz aylarını sevgilisi Duygu Sarışın'la teknede geçiren oyuncu, 25 metrelik tekne sipariş verdi. Ulusoy'un yeni teknesine 2.5 milyon euro (50 milyon TL) ödediği iddia edildi.

Ailesi için büyük bir tekne tercih ettiği konuşulan oyuncunun, yeni aracının nisan ayında geleceği öğrenildi. Dalış dalan ve balık tutan Ulusoy'un, bir önceki teknesini ise sattığı söyleniyor. Oyuncu, önümüzdeki yaz ayında ailesiyle Mavi Tur yapacak.

ÇAĞATAY ULUSOY KİMDİR?

23 Eylül 1990 yılında İstanbul'da doğan Çağatay Ulusoy, oyuncu ve modeldir. Ulusoy, anne tarafından Boşnak, baba tarafından Bulgaristan göçmeni kökenli bir ailede doğdu.

2010 yılında Best Model of Turkey birincisi oldu. Üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Sulama Sistemleri Bölümü'nde tamamladı ve aynı zamanda Ayla Algan'dan oyunculuk dersleri almaya başladı. İlk rolü 2011'de Show TV'de yayınlanan Adını Feriha Koydum dizisindeki Emir Sarrafoğlu karakteridir. Bu diziyle yıldızı aniden parladı.

ÇAĞATAY ULUSOY KAÇ YAŞINDA?

32 yaşındaki genç oyuncu, 1.84 boyunda 81 kilodur. Oyuncu yaşadığı kilo değişimleriyle zaman zaman gündeme gelmiştir. Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, 6 yıldır oyuncu Duygu Sarışın ile birliktedir.

ÇAĞATAY ULUSOY ROL ALDIĞI PROJELER

Adını Feriha Koydum

Emir'in Yolu

İçerde

Medcezir

Hakan: Muhafız

Barbaros

Yeşilçam

Anadolu Kartalları

Delibal

Kağıttan Hayatlar

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Çağatay Ulusoy ulusoy Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title