Haberler

'Bez Bebek' Sevgilisiyle Sere Serpe

Güncelleme:

Oyuncu Evrim Akın, denizin ve güneşin tadını sevgilisiyle birlikte çıkardı.

'Avrupa Yakası' ve 'Bez Bebek' ve son olarak da 'Alemin Kıralı' dizileriyle ün kazanan oyuncu Evrim Akın magazinciler tarafından güneşlenirken görüntülendi. Tatilini İzmir Çeşme'de geçiren sempatik oyuncu, sevgilisi ile samimi pozlar verdi.

TATİLDE BİLE İNTERNETE GİRİYOR

Güzel oyuncu, Marrakech Beach Club'da denizin ve güneşin tadını sevgilisiyle birlikte çıkardı. Samimi görüntüler veren ve elinden telefonu düşürmeyen Akın, sosyal medyadan gündemi takip etti. Bir ara gülüşen ikili, keyifli saatler yaşadı. Evrim Akın'ın erkek arkadaşının adı öğrenilemedi.

EVRİM KENDİNİ BAŞTAN YARATTI

Sezonun yorgunluğunu Çeşme'de atan oyuncu Evrim Akın, imajını yeniledi. Saçlarını kısalttığı gözlenen güzel oyuncu, tatiline bir süre daha devam edecek.

EVRİM AKIN KİMDİR?

1979'da Ankara'da doğan Evrim Akın, sahne hayatına Konak Belediye Tiyatrosu'nda kursiyer olarak başladı. Daha sonra ise Müjdat Gezen Sanat Okulu'nda eğitim aldı. Evrim Akın'ın televizyonda tanınmasını sağlayan ise 'İbo Show' oldu. 'İbo Show'da çok sayıda skeçte oynayan Akın, Avrupa Yakası dizisi ile ünlendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Evrim Akın Çeşme Bebek Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title