Haberler

Bakan Suat Kılıç Oyuncu Oldu

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, 2020 İstanbul Olimpiyatları için bir diziye konuk oyuncu oluyor.

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, 2020 İstanbul Olimpiyatları için TRT1'de yayınlanan, "Seksenler" adlı dizide rol aldı.

İstanbul 2020 Olimpiyat oyunlarına, "Seksenler İstanbul 2020 Olimpiyatlarını destekliyor" sloganıyla destek veren dizide, spor yapan bir genci canlandıran Kılıç, kısa rolünde spor yapmanın önemine ve olimpiyatlara dikkat çekti.

Dizide, pastanede geçen diyalogda Kılıç'ın replikleri ise şöyle:

"Ne kadar sağlık o kadar spor. Ne kadar spor o kadar sağlık. Gün gelecek bu ülke olimpiyat düzenleyecek ülke olacak. Gün gelecek bu ülkede olimpiyatın bütün değerleri yaşama alanı bulacak. Bir gün gelecek bu ülkede milyonlarca lisanslı sporcumuz olacak. Sertifikasını almış, spor alanlarını kullanan, spor salonlarını kullanan, hatta öyle inanıyorum ki, bir gün gelecek bu ülkede yüzme havuzu olmayan vilayet kalmayacak. Hem de kapalı hem de olimpiyat ölçülerinde yüzme havuzu olacak. Atlama kuleleri olan ve yüzme havuzu olmayan il kalmayacak. Buna ben inanıyorum."

Rasim Öztekin, Özlem Türkad, Şoray Uzun, Yasemin Çonka, İlker Ayrık, Serhat Kılıç, Berat Yenilmez ve Mehmet Elmas gibi sanatçıların yer aldığı dizinin Bakan Kılıç'ın rol aldığı bölümü ise henüz yayınlanmadı.

Bakan Kılıç, yaptığı açıklamada, 2020 Olimpiyatlarına iş dünyasından, medyadan ve halktan büyük destek olduğunu söyledi.

Sanat camiasından da olimpiyatlara büyük destek verildiğini belirten Kılıç, "Türkiye ihraç ettiği dizilerle bölgede söz sahibi bir ülke. Dizilerin milyonlarca izleyicisi var. Dizi yapımcıları da Türkiye'nin 2020 olimpiyat adaylığına destek veriyor. Bu anlamda en önemli destek de Seksenler dizisinden geldi. O konsepte dizide küçük bir rol üstlendim. Yapımcı Birol Güven'e teşekkür ediyorum" dedi.

Salı Akşamları TRT1'de yayınlanan "Seksenler" adlı dizi, klasik bir Türk ailesi üzerinden seksenli yılları ve o günün değerlerini eğlenceli bir dille anlatıyor.

Kaynak: Star / Magazin

Serhat Kılıç İstanbul Türkiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title