Haberler

Aleyna Tilki Konseri İkinci Kez İptal Edildi

Bolu’da, Highway AVM’de Pazar günü verilmesi beklenen Aleyna Tilki konseri şehitler nedeniyle ikinci kez iptal edildi.

Bolu'da, Highway AVM'de Pazar günü verilmesi beklenen Aleyna Tilki konseri şehitler nedeniyle ikinci kez iptal edildi.

Bolu'da, TEM Otoyolu üzerinde bulunan Avrupanın en büyük otoyol tesisi olan Highway AVM'de Pazar günü gerçekleşecek olan Aleyna Tilki ve Emrah Karaduman konseri, son günlerdeki terör saldırılarında askerlerimizin şehit olması nedeniyle 2'inci kez iptal edildi.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nin Ortaklar Bölgesinde, bölücü terör örgütü tarafından yoğun sis ve kötü hava koşullarından faydalanarak gerçekleştirilmeye çalışılan saldırı girişiminin tespit edilmesi sonucunda meydana gelen çatışmada altı kahraman askerimiz ile iki güvenlik korucumuz şehit olmuş, biri ağır olmak üzere iki kahraman askerimiz de yaralanmıştır. Bu nedenle, 5 Kasım 2017 Pazar günü saat 16: 00'da Alışveriş Merkezimizde gerçekleştirilecek olan Aleyna Tilki & Emrah Karaduman mini konseri iptal edilmiştir. Aziz Şehitlerimize Allah'tan rahmet, Kahraman Gazilerimize acil şifalar, kıymetli ailelerimize de sabırlar temenni ederiz" denildi.

Aleyna Tilki-Emrah Karaduman'ın 8 Ekim tarihinde vereceği konser de şehitler nedeniyle iptal edilmişti. - BOLU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Bolu Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Konyaspor Fenerbahçe maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Konyaspor FB maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bugün Hıdrellez mi? 5-6 Mayıs Hıdırellez bugün mü yarın mı? Hıdırellez ne demek, dinimizde var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 6 Mayıs bugünkü kabine toplantısında ÖĞRETMEN ATAMASI ile ilgili gelişme var mı? Hıdırellez Kuran'da geçiyor mu? Hıdırellez dinde var mı? Hıdırellez batıl inanç mı? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Konyaspor Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Konya FB ilk 11'inde kimler var? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Hıdırellez gül ağacına dilek nasıl yapılır, saat kaçta gömülür, gül ağacı şart mı? Hıdırellez nedir? Hıdırellezde neler yapılır? Hıdırellez ne zaman? Hıdırellez dileği ne zaman yapılır? En güzel Hıdırellez mesajları! Resimli, anlamlı Hıdırellez mesajları 2024! Konyaspor Fenerbahçe maçı CANLI izle! 6 Mayıs Konyaspor FB maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 6-7 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kızıl Goncalar Ayza kim? Kızıl Goncalar Ayza karakteri gerçekte kim, Melisa Doğu kimdir? Kızıl Goncalar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
title