Haberler

7 Haziran Çırağan Sarayı

Hülya Avşar'ın 5 Yıldır Sahneye Çıktığı Tesyev Geccesinde de Bu Yıl Petek Dinçöz Var.

HÜLYA AVŞAR'IN 5 YILDIR SAHNEYE ÇIKTIĞI TESYEV GECCESİNDE DE BU YIL PETEK DİNÇÖZ VAR.

Kayınpederi Kaya Çilingiroğlu adına düzenlenen turnuvada her yıl sahneye çıkan Avşar'ın yerine bu yıl Gülben Ergen'in sahneye çıkmıştı. Bunun ardından sanatçının 5 yıldır sahneye çıktığı TESYEV geccesinde de bu yıl Petek Dinçöz sahneye çıkıyor.

Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı (TESYEV) İcra Kurulu'nun vakıf yararına organize ettiği geccesinin ikincisi Çırağan Sarayında 7 Haziran'da yapılacak. Emel Yıldırım Acar defilesinin yanısıra her yıl Hülya Avşar'ın sahneye çıktığı geccede Petek Dinçöz sahneye çıkacak. TESYEV yararına düzenlenen gecce öncesinde Çırağan Sarayı'nda gerçekleşen basın toplantısında TESYEV Başkanı Yavuz Kocaömer, TESYEV İcra Kurulu üyesi Oya İdil, geccede kıyafetlerini bir defile ile sunacak olan Emel Yıldırım ve sahne alacak olan Petek Dinçöz de hazır bulundu.

Her yıl kurucu vakfın kurucu üyesi Hülya Avşar'ın sahneye çıktığı geccede bu yıl Petek Dinçöz'ün yer alacağını anlatan TESYEV Başkanı Yavuz Kocaömer, 'Biz insanlara karşılıksız hizmet veriyoruz. Bunun içinde engelli insanlara destek olan her insanı dil, din, ırk ayırt etmeden ellerimizin üstünde taşıyoruz. Emel Acar ve Petek Dinçöz'e teşekkür ediyorum. Petek'in bizimle olması ayrıca bir mutluluk biliyorsunuz bundan 1,5 sene evvel vakıf ile Petek arasında bir söz düellosu oldu. Ama iyi niyetli insanlar karşılıklı olarak mutlu bir sonla bizi buraya getirdi' diye konuştu.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title