Haberler

    2020 yengeç burcuna neler getirecek?

    Güncelleme:

    Çalkantılı bir yılı geride bırakıyorsunuz. 2019'da yaşamınızda çok fazla değişiklik oldu.

    Çalkantılı bir yılı geride bırakıyorsunuz. 2019'da yaşamınızda çok fazla değişiklik oldu. Önümüzdeki yıl, tamamı sizin üzerinize etki eden 6 tutulma olacak.

    İçinizden "tüm galaksinin hüznünü ben mi çekeceğim" diye geçiriyor olabilirsiniz. Ama geçmişe baktığımızda sizlerin de hataları olmadı değil. Bu yıl sizlerin net sonuçlar aldığınız ve belirsiz olan her şeyin sonuçlarını tamamladığınız bir yıl olacak.

    Bu yıl yaşama bağlılığınızı aşk artıracak

    Tutulmaların çoğu zaman iyi şeyler getirdiğinin de altını çizmek isterim. Yeni biri hayatınıza dahil olabilir. Ocak ve şubat ayları sizin için önemli olarak görülüyor. Evliliğinizi bitirmiş bir Yengeç iseniz yeni bir yolculuğa kendinizi hazır hissetmeyebilirsiniz ama süreç size bu konuda güven verici birini hayatınıza dahil edebilir. Bu noktada bir şeyleri kontrol altında tutmak için çaba sarf etmeyin. Uranüs 11. evinizde 7 yıl boyunca kalacak. Hayatınızı değiştiren olaylar ve yeni dostluklar yaşamınıza dahil olabilir.

    Kariyerinizde büyük değişimler başlayabilir

    Mars, bu yıl alışılmadık miktarda kariyer evinizde zaman geçirecek. 28 Haziran'dan itibaren orada olacak. Bu yüksek bir kariyer mücadelesi size sunabilir. Çok yoğun çalışmalar içindeyken kendinizi korumanız gerektiği duygusunu taşıyabilirsiniz. Hukuksal konularınız söz konusu olabilir ve önemli bir bedel ya da paralar ödemeniz gerekebilir. Bu durum hayat hikayenize ve öykünüze göre değişim gösterebilir.

    Parasal olarak yeniden güçleniyorsunuz

    İş hayatınız ve sorumluluklarınız mayıs sonrası bambaşka bir sürece giriyor. Çalışanlarınıza çocuklarınız gibi davranmaktan vazgeçmeyi öğreneceğiniz bir yıldasınız. Finansal potansiyellerinizi gerçekleştirmeniz kendinize değer vermenizle eş değer olacaktır. Parasal olarak güçleneceğiniz bir yıldasınız.

    İlişkileriniz test ediliyor

    21-28 Nisan ve 1-6 Mayıs tarihleri arasında ilişkilerinizde radikal sonuçlanmalar yaşayabilirsiniz. 7. evinizde gerçekleşecek tutulmalar ilişkinizle ilgili kafanızda soru işaretleri yaratabilir. 7 Mayıs sonrası ilişki ve evlilik noktasında biraz daha nefes alacağınızı ve daha romantik ilişkiler içinde olacağınızı hissedeceksiniz. Bekar olanlar için romantik bir dönemin başlangıcı olduğunu söyleyebiliriz. Haksız yere iftira ya da suçlamalar içinde kalanların haklılıklarının anlaşılacağı bir yıl olarak öngörülebilir. Yeni evli olanlar çocuk sahibi olmak ya da evliliklerinde bağları daha güçlü kılma fırsatı elde edebilirler.

    Hukuksal konular netlik kazanabilir

    Yaşam bir imtihandır. Bazı nedenlerden dolayı birileri ile 2019 yılında ters düşmüş olabilirsiniz. Bu noktada hayatınızda bir şeyler değişime gitmek zorunda kalmış olabilir. Şimdi bu dönemin sonuçlanması ve netlik kazanmanız 21 Haziran'da yaşayacağınız Yengeç Güneş tutulması sonrası gerçekleşmeye açık olacaktır. Şayet 2017 yıllarında işyeri ya da taşınma gibi konular deneyimlediyseniz bu yıl bir benzer oluşumlar içerisine girebilirsiniz.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Magazin Haberler

    Ağırlaştırılmış müebbetle yargılanacağını öğrenince cezaevinde intihar etti

    Ağırlaştırılmış müebbetle yargılanacağını öğrenince cezaevinde intihar etti

    Bahçeli: Ülkü Ocakları ve MHP'ye ithamlar ayağımızın altındadır, zayıf anımızı kollayanlar hüsrana uğrayacak

    Bahçeli: Ülkü Ocakları ve MHP'ye ithamlar ayağımızın altındadır, zayıf anımızı kollayanlar hüsrana uğrayacak

    Mezuniyet töreninde protesto! Öğrenciler kendilerini tehdit eden müdüre sırtlarını döndü

    Mezuniyet töreninde protesto! Öğrenciler kendilerini tehdit eden müdüre sırtlarını döndü

    Bakmadan Geçme

    FA Cup Finali hangi kanalda? FA Cup Manchester City - Manchester United maçı nereden izlenir? Bridgerton 3. sezon 2. kısım ne zaman? Bridgerton 3. sezon 2. kısım hangi tarihte yayınlanacak? Trendyol Express Pazar günü çalışıyor mu? Trendyol Express Pazar günü dağıtım yapıyor mu, açık mı 2024? Pril boykot mu? Pril İsrail malı mı, boykot listesinde var mı? Pril Türk malı mı, sahibi kim? Aras Kargo Cumartesi çalışıyor mu? Aras Kargo Cumartesi günü dağıtım yapıyor mu, kargo kabul ediyor mu 2024? Elazığspor - Orduspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Elazığspor - Orduspor maçı nereden izlenir? Bingo boykot mu? Bingo İsrail malı mı, boykot listesinde var mı? Bingo Türk malı mı, sahibi kim? Osman Beşel olayı ne? Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel neden darp edildi? Osman Beşel kimdir? Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel hangi partiden seçildi? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 25 MAYIS 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 25 Mayıs hangi burç? 25 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 25 Mayıs tarihi hangi burç olur? 25 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Mayıs dün gece deprem mi oldu?
    Belediyenin harabe fırınında sağlıksız ekmek üretimi! Kapısına kilit vuruldu

    Belediyenin harabe fırınında sağlıksız ekmek üretimi! Kapısına kilit vuruldu

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title