Haberler

2006'nın Galibi Cruıse

Canlandırdıkları Karakterlerle Milyonlarca Hayranı Olan Hollywood Yıldızları, Servetleriyle de Dikkat Çekiyor.

CANLANDIRDIKLARI KARAKTERLERLE MİLYONLARCA HAYRANI OLAN HOLLYWOOD YILDIZLARI, SERVETLERİYLE DE DİKKAT ÇEKİYOR.

2006'nın en çok kazanan 23 yıldızı toplamda 553 milyon dolar gelir sağladı. Forbes'a göre listenin birincisi 67 milyon dolarlık kazancıyla Tom Cruise.

Canlandırdıkları karakterlerle milyonlarca hayranı olan Hollywood yıldızları, servetleriyle de dikkat çekiyor. Forbes dergisinin 'Dünyanın en çok kazanan yıldızları' adlı araştırmasında 2005'te olduğu gibi 2006'da da Tom Cruise ilk sırada yer aldı. Yılda 67 milyon dolar kazanan aktör, aynı zamanda dünyanın en güçlü yıldızı ünvanına da sahip. Listede Türkiye'de de gösterilen Sopranos adlı dizinin ekibi 52 milyon dolarla ikinci, Oscar ödüllü Denzel Washington ise 38 milyon dolarla üçüncü oldu.

TOM HANKS BEŞİNCİ SIRADA

23 yıldızın 553 milyon dolar kazandığı 2006yılında, yıldızların sadece ikisinin 2007 Oscar'larına aday olduğu dikkat çekiyor. Ayrıca listedeki yıldızların sadece sekizi şu ana kadar Oscar heykelini kazanmış durumda. Dünya çapında 1 milyar dolar gişe hasılatı elde eden Karayip Korsanları-Ölü Adamın Sandığı'nın başrol oyuncusu Johnny Depp 29 milyon dolarlık kazancıyla listede dördüncü sırada yer aldı. Diğer yandan 800 milyon dolar gişe hasılatı elde eden Da Vinci'nin Şifresi filminin başrol oyuncusu Tom Hanks ise 29 milyon dolarlık kazancıyla beşinci sırada yer aldı.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title