Haberler

Maçın Ardından

PTT 1. Lig 15. hafta karşılaşmasında Kayseri Erciyesspor'a 2-1 yenilen Adana Demirspor'un yardımcı antrenörü İlker Püren, "Artık güçlüyle zayıfın arasında çok fark olmayan, herkesin herkesi yenebildiği çok garip bir ligde oynuyoruz.

PTT 1. Lig 15. hafta karşılaşmasında Kayseri Erciyesspor'a 2-1 yenilen Adana Demirspor'un yardımcı antrenörü İlker Püren, "Artık güçlüyle zayıfın arasında çok fark olmayan, herkesin herkesi yenebildiği çok garip bir ligde oynuyoruz. O yüzden takımlar arasında puan farkı çok oluşmuyor. Biz de bu durumdan faydalanmaya çalışacağız" dedi.

Püren, müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, lige iyi başladıklarını, daha sonra yaşadıkları şanssızlıklar ve kendi hatalarından dolayı kırılgan bir yapıya büründüklerini belirtti.

Geçen hafta Yeni Malatyaspor deplasmanında aldıkları galibiyetle moral bulduklarını ifade eden Püren, herkesin herkesi yenebildiği bir ligde mücadele ettiklerini söyledi.

Karşılaşmada 1-0 öne geçmelerine rağmen, kendi hatalarından dolayı gol yediklerini aktaran Püren, "Artık güçlüyle zayıfın arasında çok fark olmayan, herkesin herkesi yenebildiği çok garip bir ligde oynuyoruz. O yüzden takımlar arasında puan farkı çok oluşmuyor. Biz de bu durumdan faydalanmaya çalışacağız. Yediğimiz gol, kırılganlığımızı bize yeniden hatırlattı. Bu kırılgan yapıdan kurtulup, kendi gücümüzün farkına varıp, bu doğrultuda mücadelemizi devam ettirirsek ve istikrarı yakalarsak, bu ligde durdurulması zor bir takım haline gelebiliriz" diye konuştu.

Kayseri Erciyesspor cephesi

Kayseri Erciyesspor Teknik Sorumlusu İbrahim Uzunca,  takım olarak lige renk kattıklarını belirtti.

Geçen hafta Altınordu karşılaşmasında oyuncuları için "Bu çocuklarla gurur duyuyoruz" dediğini anımsatan Uzunca, "Haftalardır oynadığımız iyi oyunu bir türlü skora yansıtamıyorduk. Bugün gerçekten güçlü bir takımı yendik. Bunu devam ettireceğiz. Geçen hafta 'başlangıç' demiştik. Başladık ve devam ediyoruz. Bundan sonra da devam edeceğiz. Oyuncularımızı tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Kayseri Erciyesspor Adana Demirspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title