Haberler

    Mac ve Siri En Popüler Bebek İsimlerinden İki Tanesi

    Bebeğiniz oldu ve ona isim bulmakta zorluk mu çekiyorsunuz? İşe size birkaç öneri.

    Mahmut Saral - - Teknoloji gelişiyor ve geliştikçe yeni kolaylıklar sunuyor. Tabii zor tarafları da var, ancak bazen kolay kolay tahmin edilemeyecek getirileri de olabiliyor. Ürünlerin isimlerinin bebeklere verilmesi gibi mesela. Apple'ın Mac ve Siri markaları, görünüşe göre son dönemde bebeklere en çok verilen isimlerden iki tanesi olarak gösteriliyor.

    Babycenter sitesinin araştırmasına göre, 2012'nin en çok tercih edilen bebek isimlerinde Mac ve Siri'yi görebiliyoruz. Erkek bebeklerin %12'sinden fazlasına Mac ismi verilmiş mesela. Kızlar için de Siri daha uygun görünüyor. Melek Siri isimli bir kızınız olabilir örneğin, ne dersiniz?

    2013 yılında bu çılgınlığın daha da büyümesi bekleniyor. Galaxy, Wii veya Lumia gibi isimler ön plana çıkabilir. Gerçi Lumia'yı Lamia olarak da değiştirebiliriz.

    Daha önceki dönemlere baktığımızda, "Ürün ismini yeni doğan bebeğine veren ailelere şöyle hediyeler vereceğiz" tarzı kampanyalar yapan şirketler de olmuştu.

    Sakın Apple, "Bizden izinsiz ürün isimlerimizi kullandınız" deyip de bebeklerin ailelerine patent davası açmasın?

    Mahmut Saral - Teknokulis : http: //www.teknokulis.com

    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Mahmut Saral Apple Bebek Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title