Haberler

Londra: Bruno, Tekrar Kokain Kullandığını İtiraf Etti

Eski Dünya Boks Şampiyonlarından İngiliz Frank Bruno, İngiliz Basınına Yaptığı Açıklamada, Tekrar Kokain Kullandığını İtiraf Etti.

Eski dünya boks şampiyonlarından İngiliz Frank Bruno, İngiliz basınına yaptığı açıklamada, tekrar kokain kullandığını itiraf etti.

Bir dönem İngiltere'nin en çok sevilen sporcuları arasında gösterilen eski dünya boks şampiyonlarından Frank Bruno, daha önce bıraktığını açıkladığı kokaini tekrar kullanmaya başladığını söyledi. İngiltere'de yayın yapan The Sun Gazetesi'ne konuşan Bruno, daha önce kokain kullanmama konusunda ailesine söz verdiğini ancak bu sözü tutamadığını vurgulayarak, "Çok büyük bir utanç içerisindeyim. Bu bir kerelik oldu. Kızlarıma tekrar olmayacağına dair söz vermiştim" dedi.

Bruno geçtiğimiz yıl İngiliz basınına yaptığı açıklamalarda kokain almanın çok kötü bir şey olduğunu çünkü kendisini kaybettiğini söylemişti. Bruno, kendi hayatını anlattığı kitabında ise, kokaine 2000 yılında başladığını itiraf etmişti. 44 yaşındaki eski şampiyon, 1996 yılında boksu bıraktıktan sonra, İngiltere'de tiyatrolarda oyunculuk yapmaya başlamış ancak, sonraki yıllarda kokain bağımlılığı nedeniyle 2003 yılında hastaneye yatmış ve tedavi görmüştü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title