Haberler

Liselilerin Sokak Kavgası

Kayseri'de Sümer Lisesi Son Sınıf Öğrencisi 17 Yaşındaki E.b., Bir Hafta Önce Dövdüğü Aynı Lisenin İkinci Sınıf Öğrencisi 16 Yaşındaki M.s. ve Ağabeyi H.s.'den Yediği Dayak Sonucu Sokak Ortasında Bayıldı. E.b. Hastaneye Kaldırılırken, Saldırgan İki Kardeş Gözaltına Alındı.

Kayseri'de Sümer Lisesi son sınıf öğrencisi 17 yaşındaki E.B., bir hafta önce dövdüğü aynı lisenin ikinci sınıf öğrencisi 16 yaşındaki M.S. ve ağabeyi H.S.'den yediği dayak sonucu sokak ortasında bayıldı. E.B. hastaneye kaldırılırken, saldırgan iki kardeş gözaltına alındı.

İstasyon Caddesi'ndeki Emek ışıklı kavşağında meydana gelen olayda, ders bitimi okulundan çıkan E.B., bir hafta önce dövdüğü M.S. ve ağabeyi H.S. ile karşılaştınca tartışma çıktı. Tartışma bir anda kavgaya dönüştü. M.S. ve ağabeyi H.S. tarafından dövülen E.B. sokak ortasında yere düşüp bayıldı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine gelen polis, iki kardeşi gözaltına alırken, dayak yiyen E.B. ambulansla kaldırıldığı hastanede ayakta tedavisinin ardından taburcu edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Recep İSTEK/KAYSERİ, (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title