Haberler

Liseler Arası Masa Tenisi Turnuvası

Sinop'ta 24 Okul Takımının Katıldığı "Liseler Arası Masa Tenisi Turnuvası" Sona Erdi. Sinop Milli Eğitim Müdürlüğü Okuliçi Beden Eğitimi Spor ve İzcilik Şubesi Organizesinde, Kemalettin Sami Paşa Spor Salonu'nda Gerçekleştirilen ve 3 Gün Süren Müsabakalar Sırasında Oldukça Çekişmeli Anlar Yaşandı. Genç Erkekler ve Genç Kızlar Olmak Üzere İki Kategoride Gerçekleştirilen Müsabakalar Sonunda Gen...

Sinop'ta 24 okul takımının katıldığı "Liseler Arası Masa Tenisi Turnuvası" sona erdi. Sinop Milli Eğitim Müdürlüğü Okuliçi Beden Eğitimi Spor ve İzcilik Şubesi organizesinde, Kemalettin Sami Paşa Spor Salonu'nda gerçekleştirilen ve 3 gün süren müsabakalar sırasında oldukça çekişmeli anlar yaşandı. Genç erkekler ve genç kızlar olmak üzere iki kategoride gerçekleştirilen müsabakalar sonunda genç erkeklerde Sinop Fen Lisesi; genç kızlarda da Erfelek Çok Programlı Lise birinciliği paylaştı. Müsabakalarda dereceye giren takımlara ödül ve kupalarını Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Mustafa Çelik verdi. Kategorilerinde birinci olan takımların 26-29 şubat 2008 tarihinde Aksaray ilinde yapılacak olan Masa Tenisi Türkiye Birinciliği müsabakalarına katılacağı bildirildi.

(SÖ-SA-Y)

23.01.2008 10:15 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title