Haberler

Lınksys, İphone Cıt400 Modelini Tanıttı

Ev ve Küçük İşletmelere Yönelik İletişim Teknolojileri Ürünleri ile Öne Çıkan Linksys, Hem Bilgisayara İhtiyaç Duymadan Skype Şebekesi Üzerinden Ücretsiz Telefon Görüşmesi Yapmaya İmkan Tanıyan Hem de Standart Telefon Hatlarını Destekleyen İphone Cıt400 Modelini Tanıttı.

Ev ve küçük işletmelere yönelik iletişim teknolojileri ürünleri ile öne çıkan Linksys, hem bilgisayara ihtiyaç duymadan Skype şebekesi üzerinden ücretsiz telefon görüşmesi yapmaya imkan tanıyan hem de standart telefon hatlarını destekleyen iPhone CIT400 modelini tanıttı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Linksys'in duyurduğu Dual-Mode kablosuz internet telefon kiti iPhone CIT400, bilgisayara ihtiyaç duymadan Skype şebekesi üzerinden ücretsiz telefon görüşmesi yapmaya imkan sağladığı, aynı zamanda bir DECT kablosuz telefon işlevine de sahip olan iPhone CIT400 ile ister standart telefon hatlarından ister Skype şebekesi üzerinden görüşme yapabildiği bildirildi.

Bir baz istasyon ve bir el ünitesinden oluşan iPhone CIT400, içerisinde Skype yazılımı yüklü olarak geliyor. Skype platformu üzerinden görüşme yapabilmeniz için Skype kullanıcı ismi ve şifrenizi telefon ayarlarından girmeniz yeterli. Bir görüşme yapmak istediğinizde, Skype adres defterinizden veya telefonda kayıtlı telefon numaralarınız arasından seçim yaparak görüşmek istediğiniz kişiyi arayabiliyorsunuz. Sizin standart telefon hattından veya Skype üzerinden aranmanız durumunda da iPhone CIT400 normal

bir telefon gibi çalarak sizi gelen çağrı konusunda uyarıyor.

120 saat bekleme ve 10 saat görüşme süresine sahip olan iPhone CIT400, Skype Voicemail ve SkypeOut desteğine de sahip. Skype Voicemail ile iPhone CIT400 ile siz bırakılan sesli mesajları dinleyebiliyorsunuz. SkypeOut ise Skype şebekesi üzerinden normal telefonları aramanıza imkan tanıyan bir kredi sistemi. SkypeOut sayesinde özellikle milletlerarası görüşmelerde büyük tasarruf sağlamanız mümkün.

Yeni nesil telefonların öncülerinden olan Linksys iPhone CIT400 199 dolar + KDV'ye, www.hepsiburada.com ve Vatan Bilgisayarda satılmaya başlandı.

(CHT-ÖK-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917 KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title