Haberler

Levent Erdoğan: Forvete İhtiyacımız Var

Beşiktaş'ın, Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu İlk Maçında Moldova'nın Sheriff Tiraspol Takımını 1-0 Yenmesi Siyah-beyazlı Camiada Sevinç Yarattı.

Beşiktaş'ın, Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Moldova'nın Sheriff Tiraspol takımını 1-0 yenmesi siyah-beyazlı camiada sevinç yarattı.

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, rakiplerinin defans oynaması nedeniyle istedikleri sonucu alamadıklarını, ancak buna rağmen iyi bir skor elde ettiklerini söyledi.

Erdoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takım olarak uyum yakaladıklarını ifade ederek, “Ne kadar rakip takım zayıf gözükse de kapalı defansla onları aşmakta zorlandık, ancak teknik direktörümüzün müdahaleleriyle gerekli pozisyonları bulduk” dedi.

Sağlam'ın genç oyunculara şans vermesinin de güzel olduğunu kaydeden Levent Erdoğan, “Serdar Kurtuluş, İbrahim Kaş ve Serdar Özkan çok iyi oynadılar. Daha sonra oyuna dahil olan Batuhan da faydalı oldu. Takım genel haliyle iyi. Farklı skor bekliyorduk, ancak kapalı savunma karşısında bu isteğimiz olmadı. Takım tam olarak hazır diyemeyiz, ama ekibimizin umut verdiğini gördük” diye konuştu.

Bu maçın ardından Süper Kupa'da Fenerbahçe ile yapacakları karşılaşmayı düşünmeye başladıklarını kaydeden Erdoğan, “Ezeli rakibimiz ile önemli bir karşılaşma yapacağız. Süper Kupa'yı bir kez daha alarak bunu gelenek haline getirmek istiyoruz. Geçen sezon Galatasaray'a karşı mücadele etmiş ve kupayı kazanmıştık. Bu sefer Fenerbahçe'yi geçerek kupayı müzemize getirmek istiyoruz” dedi.

“FORVETE İHTİYACIMIZ VAR”

Levent Erdoğan, Sheriff Tiraspol maçı sonrası son vuruşları yapacak bir forvete ihtiyaçları olduğunun ortaya çıktığını söyledi.

Takımın genel haliyle iyi olduğunu vurgulayan asbaşkan Erdoğan, “Ancak son vuruşları yapacak bir forvete ihtiyacımız var” dedi.

SİNAN ENGİN KONUSU

Levent Erdoğan, menajerliğe getirilmesi gündemde olan Sinan Engin konusunda ise yönetim kurulu olarak karar vereceklerini söyledi.

Başkan Yıldırım Demirören'in açıklamaları doğrultusunda hareket ettiklerini vurgulayan Erdoğan, bugün gerçekleştirilmesi beklenen yönetim kurulu toplantısında Sinan Engin'in menajerliğe getirilip getirilmeyeceğini görüşeceklerini dile getirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title