Haberler

Lady Diana Aşkına Yalanlama

Fransa'nın Eski Cumhurbaşkanlarından Valery Giscard D'esteing, Bir Fransız Cumhurbaşkanı ile İngiliz Prensesin Gizli Aşkını Anlattığı Romanda, Lady Diana'nın Gerçek Hayatına Gönderme Yaptığı ve Kendisi ile Gizli Aşk Yaşadığı Yolundaki Şüphelerin Gerçeği Yansıtmadığını Söyledi.

Fransa'nın eski cumhurbaşkanlarından Valery Giscard d'Esteing, bir Fransız cumhurbaşkanı ile İngiliz prensesin gizli aşkını anlattığı romanda, Lady Diana'nın gerçek hayatına gönderme yaptığı ve kendisi ile gizli aşk yaşadığı yolundaki şüphelerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Giscard d'Esteing, Le Point dergisine verdiği demeçte,''Hikayeyi uydurdum, ancak dekorlar ve yerler gerçek''dedi.

Roman yazma fikrinin gerçekte Lady Diana'dan çıktığını ve kendisinden etkilendiğini belirten Giscarnd d'Esteing, ''1994 yılında Diana ile tanışmamda, iki ülke yöneticileri arasında tarihteki aşklarla ilgili konuşmamızda, bununla ilgili bir roman yazmamı ilk o önerdi, daha sonra da 1997 yılındaki görüşmemizde de bu konu gündeme geldi'' dedi.

Eski Cumhurbaşkanı, bununla birlikte, hikayenin tamamen kurmaca olduğunu sözlerine ekledi. Lady Diana ile aşk yaşayıp yaşamadığı yolundaki soru üzerine eski cumhurbaşkanı, ''Bu konuyu fazla abartmayalım. kendisini çok az tanıyorum'' dedi.

Ekim ayında kitapçılarda satışa çıkacak olan roman, Fransız basınında geniş yankı uyandırmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title