Haberler

Kütahya Unesco Yolunda

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, AK Parti Kütahya Milletvekili Mustafa Şükrü Nazlı ve Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Yusuf Balcı ile birlikte, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nu ziyaret etti.

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, AK Parti Kütahya Milletvekili Mustafa Şükrü Nazlı ve Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Yusuf Balcı ile birlikte, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nu ziyaret etti.

Ziyarette, Kütahya'nın UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağına gerçekleştireceği başvuruyla ilgili Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'na bilgiler verildi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Kütahya'nın UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağına kabul edilmesi hususunda her türlü desteğe açık olduğunu söyleyerek gerekli çalışmalara başlandığını belirtti.

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "Kütahya gibi güzide bir şehrimizin UNESCO nezdinde kültürel anlamda elde edeceği kazanımlar, aynı zamanda ülkemizin de uluslararası arenada ki prestijine katkı sağlayacaktır. Bizde Dışişleri Bakanlığı olarak bütün imkanlarımız ile bu konuya destek olacağız. Gerek lobicilik gerekse tanıtımlarda uygun ortamın Kütahya için sağlanması adına konunun takipçisi olacağız" dedi.

Ziyaret sonrası Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'na hediye takdim etti.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Mevlüt Çavuşoğlu Kamil Saraçoğlu Ak Parti Kütahya Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title