Haberler

Kurumlar Vergisi İkincisi Temsa'ya Teşekkür Belgesi

Kurumlar Vergisinde Adana İkincisi Olan Temsa A.ş.'ye, Adana Vergi Dairesi Başkanlığı Tarafından Teşekkür Belgesi Verildi.

Kurumlar vergisinde Adana ikincisi olan Temsa A.Ş.'ye, Adana Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından teşekkür belgesi verildi.

Adana Vergi Dairesi Başkanı Serdar Aksoy, vergi dairesi müdürleriyle birlikte, 2007 yılı vergilendirme dönemi kurumlar vergisi sıralamasında ikinci sırada yer alan Türkiye'nin önde gelen otobüs, midibüs ve hafif ticari araç üreticisi Temsa A.Ş.'yi ziyaret etti. Aksoy, 2007 yılı cirosu 900 milyon dolar olan ve 2007 yılında toplam 54.2 milyon YTL vergi/SSK tahakkuk eden Temsa A.Ş.'nin genel müdürü Mehmet Buldurgan'a teşekkür belgesi takdim etti.

Aksoy, Buldurgan'a teşekkür belgesini verirken yaptığı konuşmada, bir dünya markası olan Temsa'yı Adana'nın gururu olarak gördüklerini belirterek, "Temsa'yı, gösterdiği performanstan dolayı kutluyorum" dedi.

Temsa A.Ş. Genel Müdürü Buldurgan da, Vergi Dairesi Başkanlığı'nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, artık kamu yönetiminin de müşteri odaklı bir yaklaşımı benimsediğini kaydetti.

(MT-E) 26.05.2008 16:46 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title