Haberler

Sanat Camiasından En Sert Kudüs Tepkisi Yıldız Tilbe'den Geldi: Yolları Cehenneme Kadar Açık

Güncelleme:

Trump'ın Kudüsü İsrail'in başkenti olarak tanımasının ardından ünlü isimlerden de tepkiler gecikmedi. Yıldız Tilbe, "Yolları cehenneme kadar açık" diyerek tepki gösterdi.

ABD Başkanı Donald Trump, İslam dünyasından gelen tüm tepkilere karşın Kudüs'ü İsrail'in resmi başkenti olarak tanıdı ve Tel Aviv'deki ABD Büyükelçiliği'nin Kudüs'e taşınacağını açıkladı. İslam dünyasından tepkilerde ardı ardına geldi. Hem Yıldız Tilbe hem de İbrahim Tatlıses tepkilerini sosyal medyadan gösterdi.

"YOLLARI CEHENNEME KADAR AÇIK"

Ünlü sanatçı Yıldız Tilbe, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Köpeklerin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı. Kudüs konusunda Allah'ın dediği olur, olmuştur ve olacaktır. Kudüs de yeryüzü de içindekilerle beraber Allah'ındır. Kur'an ve ayetler kıyamete kadar olacakları söylemiş, içinde bunlarda var. Yolları Cehenneme kadar açık, oradan sonrası yok" ifadelerini kullandı.


TATLISES'TEN DE TEPKİ GELDİ

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses de ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti kabul etmesine sessiz kalınmamasını isteyerek, "Ey Müslüman Alemi uyan" dedi. Instagram hesabından "Uyuma, Aksa'ya sahip çık" yazılı bir görsel paylaşan İbrahim Tatlıses, "Ey Müslüman Alemi uyan!!! Bu Kabe senin, kimselere verme, Kudüs'e sahip çık...!" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Donald Trump Yıldız Tilbe İsrail Kudüs Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Adana Demirspor GS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (72)

KAAN:

BİR FİLİSTİN YÜZÜNDEN ÜLKEMİ YAKMAM BEN OLSAM DÜNYA SAVAŞI ÇIKARMAK İSTİYORLAR

5
56
yanıtYanıtla
nazan:

Allah senin belanı versin defol lan bu ülkeden duyarsız cahil pislik!

yanıt6
yanıt0
KAAN:

EVET ARKADAŞLAR HEPİNİZ BANA SÖVDÜNÜZ ENERJİNİZİ ATTINIZ ŞİMDİ İLERİNİZİN BAŞINA:))

yanıt0
yanıt0
HELAL OLSUN YILDIZ ABLA:

HELAL OLSUN YILDIZ ABLA

23
10
yanıtYanıtla
HAKİKAT:

BAKIN ZAMANIN İSAİL BAŞBAKANI NE DEMİŞ. 1969''da israil askerleri Mescid-i Aksa''da büyük bir yangına sebep olduklarında dönemin İsrail Başbakanı Golda Meir şunları söylüyor: ''O gece sabaha kadar korkudan uyuyamadım. Zannediyordum ki Müslümanlar dört bir taraftan İsrail''e girecekler. Lakin sabah oldu ve korkulan olmadı. İşte o zaman idrak ettim ki biz dilediğimizi yapabiliriz, zira bu ümmet uyuyan bir ümmettir'' UYUMAYALIM KARDEŞLERİM UYUMAYALIM BU KÖPEKLERİ EBEDİ CEHENNEME YOLLAYALIM.

26
2
yanıtYanıtla
oguz:

yıldız hanım lütfen köpeklere hakaret etmeyelim köpeklerinde bir onuru bır serefi var domuz ve domuz sürüleri desek daha yakışır diye düşünüyorum

26
1
yanıtYanıtla
kuds:

yıkılasın israil cesedini göreyim, sana ülke diyenin yüzüne tüküreyim

18
1
yanıtYanıtla
mert:

bütün müslüümalar kardeş bügün sesiz kalırsan yarın sıra sana gelecek bu benim ülkem senin ülken meselesi değil bu müslümanlığı parçalamak meselesidir baş giderse gövde sarsılır

17
1
yanıtYanıtla
deniz gezmiş:

keşke abd donanmasını denize döktüğümüzde bizi asmasaydınız, şimdi buyrun vatanperverleri yankilerle mücadeleye davet ediyorum.

7
11
yanıtYanıtla
kerem:

abd ve israil mallarına boykot yapalim

17
1
yanıtYanıtla
Tüm 72 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title