Haberler

Kozanlı'da Öğrencilerden Teknoloji ve Tasarım Sergisi

Konya'nın Kulu İlçesine Bağlı Kozanlı Beldesinde İlköğretim Okulu Öğrencileri Tarafından Teknoloji ve Tasarım Sergisi Açıldı.

Konya'nın Kulu ilçesine bağlı Kozanlı beldesinde ilköğretim okulu öğrencileri tarafından Teknoloji ve Tasarım Sergisi açıldı.

Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından düzenlenen serginin açılışına Kozanlı Belediye Başkanı Tahsin Başoda, Kulu İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Altuntaş, Kulu İlçe Emniyet Müdürü Ali Yumuşak ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış öncesi öğrenciler tarafından şiir dinletisi sunulurken, öğrenci velileri okula yardım toplamak amacıyla hazırladıkları yiyecekleri satışa sundu. Açılışta konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Altuntaş, kaliteli eğitimin okul, aile ve çevrenin katkısıyla sağlanabileceğini belirterek, ailelerden çocuklarını okul dışındaki zamanlarını iyi değerlendirmeleri konusunda teşvik etmelerini istedi. Konuşmaların ardından sergi vatandaşların ziyaretine açıldı. Açılışa katılan protokol de sergiyi gezdi.

(ÖK-FM)

25.05.2007 16:42 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title