Haberler

Köpekleri Zehirleyip Gebe Koyunları Çaldılar

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'ne Bağlı Velimeşe Beldesi'nde Bir Çiftliğe Giren Hırsızlar, Köpekleri Zehirleyip, 60 Gebe Koyunu Çaldı.

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'ne bağlı Velimeşe Beldesi'nde bir çiftliğe giren hırsızlar, köpekleri zehirleyip, 60 gebe koyunu çaldı.

Besici Mehmet Arabacı'ya (63) ait koyun çiftliğine dün gece geç saatlerde giren hırsızlar, önce 2 köpeği zehirledi. Daha sonra koyunların çobanlığını yapan Sebahattin Yakın'ın (56) kaldığı kulübenin kapısını kilitleyen hırsızlar, ahırdaki 218 koyundan 90'ını dışarı çıkardı. Koyunları geldikleri kamyonetin kasasına yükleyen hırsızlar, 30'unu araca sığmamaları üzerine bırakıp kaçtı.

Sabah uyanan ve kapısının dışarıda bıraktığı anahtarla kilitlendiğini fark eden Sebahattin Yakın, kapıyı kırarak dışarı çıktı. Ahırdaki koyunların bir kısmının olmadığını gören Sebahattin Yakın, jandarmaya haber verdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri geniş çaplı araştırma başlattı.

Yıllardır besicilik yaptığını belirten Mehmet Arabacı, ''Çalınan koyunların hepsi gebeydi, bir hafta sonra doğum yapacaklardı'' dedi.

Mehmet YİRUN/ÇORLU (Tekirdağ), (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title