Haberler

Konyaspor'un Yeni Transferi Tehoue'den Açıklamalar

Konyaspor'un Kasımpaşa'dan Transfer Ettiği ve 3,5 Yıllık Sözleşme İmzaladığı Fransız Golcü Jonathan Kahne Tehoue, Yeşil-beyazlı Formayla Başarılı Olmak İstediğini Söyledi.

Konyaspor'un Kasımpaşa'dan transfer ettiği ve 3,5 yıllık sözleşme imzaladığı Fransız golcü Jonathan Kahne Tehoue, yeşil-beyazlı formayla başarılı olmak istediğini söyledi.

Konyaspor'un Belek'te yaptığı kampa katılan Jonathan Kahne Tehoue, Konyaspor'un kendisine talip olduğundan haberi olmadığını belirterek, "Başka takımların transfer konusunda benimle ilgilendiğinden bahsediliyordu. Bu dönem içerisinde Fransa'daydım. 10 gün önce Türkiye'ye geldim. O zaman bana Konyaspor'un benimle ilgilendiği söylendi. Ardından yöneticiler İstanbul'a geldi. Menajerimle yapılan görüşmeler sonunda hem benimle hem de Kasımpaşa Kulübü ile anlaşma sağlandı ve bende Konyaspor'a geldim. 3,5

yıllık uzun süreli bir sözleşme imzaladık. Konyaspor benim için fedakarlıkta bulundu ve beni kadrosuna dahil etti. Bana burada ihtiyaç olduğunu biliyorum. Ben de bu bilinçle çok çalışarak öncelikle Konyaspor'un başarısı için ter dökeceğim. Takımımın en iyi yerlere gelmesi için gayret göstereceğim. Bundan sonra yaptığım iş beğenilir ve Konyaspor'un da yararına bir durum söz konusu olur ise buradan başka takımlara transfer olmak isterim. Ama burada önemli olan bundan sonra Konyaspor'un menfaatleridir"

dedi.

Taraftarı olmayan bir kulüpten taraftar desteğini arkasına alan bir kulübe geldiğini bildiğini ifade eden Tehoue, "Kasımpaşa'da oynarken ve takımımızın durumu kötüyken yeterince taraftar desteğini hissedemedik ve boş tribünler önünde mücadele ettik. Konyaspor'da çok hareketli, ateşli ve destek veren bir taraftar topluluğu olduğunu duydum. Onların bizi yalnız bırakmayacaklarına ve destek olacaklarına inanıyorum. Ama Kasımpaşa taraftarı için ayrı bir parantez açmak ve bunun özellikle belirtilmesini

istiyorum. Her ne kadar takımımız kötü de gitse her maçımıza gelip bizi destekleyen ve bana ilgi gösteren taraftar topluluğuna teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Takımda hedefleri konusunda da açıklamada bulunan Jonathan Kahne Tehoue, "Şu ana kadar 6 gol attım. Burada ne kadar gol atacağım önemli değil. Benim amacım takımımın sezonu en iyi yerde bitirmesi. Bunun için ben gollerimle katkıda bulunursam çok mutlu olurum" diye konuştu.

(BÇ-İP-MFS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title