Haberler

Konyaspor, İlk Yarıyı 25 Puanla Kapatmak İstiyor

Konyaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 17. Haftasında Kendi Evinde Oynayacağı Kasımpaşa Maçından Galip Ayrılarak, İlk Yarıyı 25 Puanla Kapatmak İstiyor.

Konyaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 17. haftasında kendi evinde oynayacağı Kasımpaşa maçından galip ayrılarak, ilk yarıyı 25 puanla kapatmak istiyor.

Konyaspor'un kaptanı Ömer Gündostu, Kasımpaşa maçından 3 puan almak istediklerini belirterek, "Öncelikle tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı kutluyorum. Geçen hafta Gaziantepspor maçında alınan yenilgiden dolayı üzgünüz. O maçtan en kötü ihtimalle puanla ayrılmalıydık. Kazanmak için gitmiştik. Ama girdiğimiz pozisyonları skor avantajını lehimize çevirecek şekilde değerlendiremedik. Rakibimize pozisyon vermeden iki gol yedik ve çok istediğimiz bir maçı kaybettik. Ama hafta sonu kendi sahamızda Kasımpaşa

maçı var. Kasımpaşa maçına en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Kazanarak bizi destekleyen muhteşem taraftarımıza galibiyet hediye eder ve sezonun ilk yarısını 25 puanla kapatırız" dedi.

(BÇ-FM-EE-CC-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title