Haberler

Konyaspor, İkinci Yarı Hazırlıklarına Başladı

Konyaspor, İkinci Yarı Hazırlıklarına Kamp Yaptığı Antalya'nın Belek İlçesi'ndeki Gloria Serenity Hotel Sahasında Gerçekleştirdiği Antrenmanla Başladı.

Konyaspor, ikinci yarı hazırlıklarına kamp yaptığı Antalya'nın Belek İlçesi'ndeki Gloria Serenity Hotel sahasında gerçekleştirdiği antrenmanla başladı.

Turkcell Süper Lig'de sezonun ilk yarısının tamamlanmasının ardından 4 gün izne çıkan Konyaspor, devre arası kampı için Gloria Serenity Hotel'de bir araya geldi. Oyuncular, kampın ilk çalışmasını saat 11.00'de Gloria Sport Center'de gerçekleştirdi. Antrenmana izinli olan Neca Fernandes, Mertol Karatay, Cedric Sabin, Muhammed Akıncı, Eren Şen, Washington Luiz Mascarenhas Da Silva, Ze Gomes ve Kaue Da Silva katılmadı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda ayak bileğinde ödem bulunan Sedat

Ağçay, fizyoterapist Cemil Karadağ yönetiminde kuvvet çalışması yaptı. Saha içerisine kurulan istasyonda kondisyona yönelik koşu çalışması yapan futbolcular, açma-germe hareketleriyle antrenmanı tamamladı. Konyaspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, antrenman öncesi aynı sahada çalışan Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ve Genel Menajeri Süleyman Hurma ile bir süre sohbet etti.

(BÇ-İP-İY-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title