Haberler

Konya: Konyaspor'da Yeni Transfer Da Sılva Antrenmana Çıktı

Konyaspor'un yeni transferi Brezilyalı oyuncu Da Silva, takımla birlikte antrenmana çıktı.

Konyaspor'un yeni transferi Brezilyalı oyuncu Da Silva, takımla birlikte antrenmana çıktı.

Konyaspor, Karatay Belediyesi Konyaspor Tesisleri'nde yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. 10 gündür çalışmalarını aralıksız sürdüren Yeşil-beyazlı takımda 7 oyuncu antrenmana çıkarken, diğer futbolculara Teknik Direktör Nurullah Sağlam tarafından 1 gün izin verildi. Yeşil-beyazlı ekibin yeni transferi Brezilyalı oyuncu Da Silva da takımla birlikte idmana çıktı. Brezilyalı oyuncu Da Silva, Batista, Okan Yılmaz ve denenmek üzere Konya'ya gelen Valmir Sigueira sahada düz koşu yaparken, Ümit Bozkurt, Levent ve Selçuk kondisyon salonunda çalıştı. Teknik Direktör Nurullah Sağlam'ın katılmadığı antrenmanı yardımcı Lütfü Hindal Gündüz yönetti. Antrenörler eşliğinde koşan ve ısınma hareketleri yapan futbolcular, kollarına taktıkları nabız saati ile düz koşu yaptı.

Ülkesi Brezilya'dan menejeri ile dün Konya'ya gelen ve sabah ayağının tozuyla antrenmana çıkan Brezilyalı oyuncu Da Silva, antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını cevapladı. Uzun ve yorucu bir yolculuk yaptığını ifade eden Da Silva, "Konya'ya yeni geldim. Bu sezonu iyi geçirirsem Türkiye'de devam etmek istiyorum. Hindal Gündüz hoca Brezilya'da benim 1 maçımı izledi ve çok beğendi. Ondan sonra 1 maçımı daha izledi ve Konya'ya gelmemi istedi. Şimdiye kadar birkaç kez yurtdışında oynadım. Onun için kafam rahat. Futbol zaten her yerde aynı" dedi.

Da Silva, takım arkadaşı Batista ile daha önce tanışmadığını, sadece ismini duyduğunu ancak şimdi arkadaş olduklarını söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title