Haberler

Konya: Konyaspor'da Bursaspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Konyaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 9. Haftasında Kendi Evinde Oynayacağı Bursaspor Maçının Hazırlıklarını Günde Tek Antrenmanla Sürdürüyor.

Konyaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 9. haftasında kendi evinde oynayacağı Bursaspor maçının hazırlıklarını günde tek antrenmanla sürdürüyor.

Akşam saatlerinde Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisleri'nde, Teknik Direktör Nurullah Sağlam nezaretinde yapılan antrenman, adeta kıran kırana geçti. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, kısa mesafe aralıkla kurulan kalelerde 4'e 4 maç ile sürdü. 3 gruba ayrılan futbolcuların 4'e 4 yaptıkları maçta birbirlerine çok sert şekilde girdikleri gözlendi. Özellikle genç oyuncular, Nurullah Sağlam'ın gözüne girebilmek için bütün enerjilerini ortaya koydu. Ömer Gündostu ve Volkan Çekiç'in düz koşu yaptığı antrenmana, Mısır Milli Takımı'nda bulunan El Saka ile A Milli Takım kampında bulunan kaleci Özden Öngün katılmadı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title