Haberler

Konya: Konya'da Yerel Yönetimler

Konya'nın Beyşehir İlçe Belediyesi Tarafından 200 Öğrenciye Önlük Dağıtıldı.

Konya'nın Beyşehir İlçe Belediyesi tarafından 200 öğrenciye önlük dağıtıldı.

Beyşehir Belediye Başkanı Nazif Tekinöz, ilçede eğitimin daha da gelişme kaydedebilmesi için eğitime katkıda bulunmaya devam ettiklerini söyledi. İlçe merkezinde faaliyet gösteren ilköğretim okullarında öğrenim gören ihtiyaç sahibi 200 öğrenciye önlük dağıttıklarını belirten Başkan Tekinöz, "Belediyemiz Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğümüz ihtiyaç sahibi olduğu belirtilen 200 öğrenciyi tespit etti. Ardından bu dağıtımı gerçekleştirmek için çalışmalara başladık" dedi.

Öğrencilere önlükleri okulları bizzat ziyaret eden Belediye Başkanı Nazif Tekinöz tarafından teslim edildi. Tekinöz, dağıtım esnasında yaptığı konuşmada, "Rutin belediye hizmetlerinin yanı sıra, dönemimizde sosyal belediyecilik anlayışını da ön plana çıkardık. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza ve eğitime çok önem veriyoruz. Belediye olarak onlara bugüne kadar farklı şekillerde destek olduk. Bu desteğimiz bundan böyle de devam edecek" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title