Haberler

Konya'da zabıta ekipleri sosyal mesafe, maske ve hijyen denetimi yaptı

Güncelleme:

Konya Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, sosyal mesafe, maske ve hijyen denetimlerini hafta sonu da yoğun şekilde sürdürdü.

Konya Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, sosyal mesafe, maske ve hijyen denetimlerini hafta sonu da yoğun şekilde sürdürdü.

Şehir merkezinde bulunan yoğun caddelerdeki iş yerlerinde ve toplu ulaşım araçlarında denetimler yapan ekipler, hem esnaf hem de vatandaşları maske, mesafe ve temizlik konusunda uyardı.

Konuya ilişkin değerlendirmede bulunan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, maske, mesafe ve temizlik konusunda yaptıkları denetimleri sürdüreceklerini belirterek, "Maske, mesafe ve hijyen denetimlerimiz aralıksız devam ediyor. Görevlilerimiz, esnafımız, hemşehrilerimiz, sağlık çalışanlarımız el ele verirsek virüsü yenebiliriz. Konya olarak bunu başaracak gücümüz var. Duyarlılık her geçen gün artıyor. Lütfen, tehlike geçinceye kadar hep birlikte mücadele edelim. Maske, mesafe ve temizlik kurallarına dikkat edelim." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Zabıta Konya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title