Haberler

Konya'da Yerel Yönetimler...

Konya'nın Merkez Karatay İlçe Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Karatay'a İkinci Bir Emekliler Konağı Yapılacağını Söyledi.

Konya'nın merkez Karatay İlçe Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Karatay'a ikinci bir Emekliler Konağı yapılacağını söyledi.

Yaşlılar Haftası nedeniyle Karatay Belediyesi Emekliler Konağı'nı ziyaret eden Başkan Hançerli, 19 Mayıs İlköğretim Okulu yanına yapılacak Emekliler Konağı'nın temelinin önümüzdeki günlerde atılacağını ifade ederek, "Bizleri bugünlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımız için hayatı kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak toplum olarak öncelikli görevlerimiz arasındadır. Yaşlıların tecrübelerinden yararlanabilmek, onları toplumsal yaşamdan koparmadan, en iyi koşullarda yaşatabilmekle mümkündür. Ömrün büyük kısmını topluma ve ülkeye hizmet etmekle geçirmiş insanların, yaşlandıkları ve bakıma muhtaç oldukları dönemde ömürlerinin sonuna kadar insan onuruna yakışır bir şekilde bakımlarının sağlanması toplumun yapısında var olan sevgi, saygı ve dayanışmanın sürekliliğinin sağlanması ile mümkün olacaktır" şeklinde konuştu.

(MÇ-FM)

22.03.2007 18:25 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title