Haberler

Konya'da Trafik Kazası: 1 Ölü, 6 Yaralı

Konya'da İki Ailenin Bulunduğu Otomobilin Yoldan Çıkarak Takla Atması Sonucu Meydana Gelen Kazada 1 Kişi Hayatını Kaybetti, 6 Kişi de Yaralandı.

Konya'da iki ailenin bulunduğu otomobilin yoldan çıkarak takla atması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi de yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Konya'da kurbanlarını kestikten sonra sabah saatlerinde Karaman'a gitmek için yola çıkan Hasan Çakır idaresindeki 42 AHP 69 plakalı otomobil, Konya-Karaman karayolunun 19. kilometresinde yoldan çıkarak takla attı. Kazada, aynı aileden Ebru (14), Adem (12), Hüseyin (7), Necibe (35) ile Ayşe Çelik, otomobil sürücüsü Hasan Çakır ve eşi Ayşe Çakır yaralandı. Yaralılara ilk olarak olay yerinden geçen bir doktor müdahalede bulunurken, ambulans çağrıldı. Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılan

Ebru Çelik hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, diğer yaralılar Konya Numune ile Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

(HİV-İP-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title