Haberler

Konya: Akören Dergisi'nden "Akören ve Eğitim" Konulu Panel

- Konya'nın Akören İlçesi'nde Yayın Hayatını Sürdüren Akören Dergisi'nin Yayın Hayatındaki 5. Yılına Girmesi Dolayısıyla, "Akören ve Eğitim" Konulu Bir Panel Düzenlendi.

- Konya'nın Akören İlçesi'nde yayın hayatını sürdüren Akören Dergisi'nin yayın hayatındaki 5. yılına girmesi dolayısıyla, "Akören ve Eğitim" konulu bir panel düzenlendi.

Konya Ticaret Odası toplantı salonunda düzenlenen 5. kuruluş yıldönümü kutlamaları ile "Akören ve Eğitim" konulu panele AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. Remzi Çetin, Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Arı, RTÜK Üyesi Mehmet Dadak, Konya Vergi Dairesi Başkanı Harun Kaynak, İl Müftüsü Mustafa Kutlu, İller Bankası Bölge Müdürü Adem Kılıçarslan ve Akören Dergisi Yayın Kurulu Başkanı Mustafa Tulukçu'nun yanısıra çok sayıda Akörenli katıldı. Programda kısa bir konuşma yapan Akören Dergisi Yayın Kurulu Başkanı Mustafa Tulukçu, Akören için en iyisini, en güzelini istediklerini ve yaptıkları çalışmalarla Akörenliler'e ulaştıklarını söyledi.

Programda konuşmaların ardından düzenlenen ödül töreninde Akören'e hizmeti geçenler plaketle ödüllendirildi. Ödül töreninden sonra "Akören ve Eğitim" konulu panelde Akören Dergisi Yayın Kurulu Başkanı Muzaffer Tulukcu, eğitimci Necati Çoban ve Selçuklu Belediye Başkan Yardımcısı Abdulkadir Gök Akören eğitiminin dünü, bugünü, yarını hakkında katılımcılara bilgi verdi.

(ATÖ-FM)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title