Haberler

Yasak Aşk Yaşadığı Eniştesini Öldüren Kocasını Böyle Savundu: Eşimin Suçu Yok, Sürekli Yasak İlişki Yaşadım

Güncelleme:

Kahramanmaraş'ta bir kadın, yasak aşk yaşadığı eniştesiyle kaçıp 50 gün sonra geri döndü. Eniştesini öldüren kocasını bu sözlerle savundu: Eşim suçsuz, ben hep yasak ilişkiler yaşadım.

Kahramanmaraş'ta eşiyle kaçan eniştesini öldüren Hasan Adıyaman, hâkim karşısına çıktı. Duruşmaya SEGBİS ile katılan Sibel Cülfük, "Eşimin suçu yok. Suçlu benim, hep yasak ilişkiler yaşadım" dedi.

YASAK AŞK ORTAYA ÇIKINCA KAÇIP 50 GÜN GEZDİLER

Kahramanmaraş'ta yaşayan Hasan Mitiler, aynı zamanda kuzeni de olan, kayınbiraderi Hasan Adıyaman'ın eşi Sibel Cülfük ile yasak aşk yaşamaya başladı.

TEKRAR EŞLERİNE DÖNÜP YASAK AŞKI DEVAM ETTİRDİLER

Hasan Adıyaman ilişkiyi öğrenince, birlikte kaçan iki sevgili, çeşitli kentlerde 50 gün gezdikten sonra, kendi eşlerine geri döndü. Ancak yasak aşkları sürdü.

ÖFKELENEN KOCA, KARISINI BOŞAYIP ENİŞTESİNİ ÖLDÜRDÜ

Dedikodulardan bıkan Hasan Adıyaman eşinden boşandı. Ardından da Bolu'nun Dörtdivan ilçesindeki bir tavuk çiftliğinde çalışan, eniştesi Hasan Mitiler'i öldürdü.

"EŞİMLE ENİŞTEM KAÇIP GERİ GELDİLER, HER ŞEY BİTTİ SANDIM"

Geçen temmuzda yaşanan olayın ardından tutuklanan Adıyaman, önceki gün Bolu'da, hakkında açılan davanın ilk duruşmasına çıktı. "Eşimin telefonunda eniştemin numarası ve mesajlarını gördüm. Birkaç ay sonra da eşim ve eniştem kaçtı.

Önce Bursa'ya oradan da Bolu'ya gitmişler. Burada kısa süreli tavuk çiftliğinde çalışmışlar. 50 gün birlikte yaşadıktan sonra Kahramanmaraş'a geri geldiler. Eşim de evimize geri döndü. Her şey bitti zannederken, yasak ilişkiyi yine sürdürdüler.

"KORKUTMAK İSTEDİM YANLIŞLIKLA VURULDU"

Ben de utancımdan sokağa bile çıkamadığım için eşimden boşandım. Eşim evliliğimiz boyunca eniştemle sürekli olarak yasak ilişkide bulunmuş. Amacım korkutmak ve yaptıklarını yanına bırakmamaktı. Arbedede tüfek ateş aldı. İsteyerek öldürmedim" dedi.

"ESKİ KOCAMI SUÇLAMAYIN, BEN HEP YASAK İLİŞKİLER YAŞADIM"

Duruşmaya SEGBİS sistemiyle bağlanan sanığın eşi Sibel Cülfük ise "Eski kocam suçsuzdur. Burada suçlu arıyorsanız, biri ben, diğeri de yasak ilişkiye girdiğim Hasan Mitiler'dir. Onu suçlamayın. Ben hep yasak ilişkiler yaşadım" dedi.

Öldürülen Hasan Mitiler'in ağabeyi Mahmut Mitiler de Sibel Cülfük'ü suçlayarak, "Burada yargılanması gereken tek kişi Sibel Cülfük'tür" dedi.

(Kaynak: Sabah)

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Kahramanmaraş Adıyaman Bolu 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (79)

AKP’li:

akape mahvetti ülkemizi,huzur yok saygı yok sevgi yok,artık akape’ye oy vermeyelim,meral akşener en dogru seçenek.

18
90
yanıtYanıtla
NİHAT:

HADİ LAN ÇAKAL

yanıt0
yanıt0
son savsci:

bir sey cikmaz serbest kalir akp gitmedikten sonra bu ülkeye adalet gelmez

7
38
yanıtYanıtla
Pes:

Dunyanin civisi cikti ya bence kadin asilmali adamada bi madalya taksinlar

40
4
yanıtYanıtla
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,tamam:

Ama adamda baya boynuzluymuş

yanıt6
yanıt3
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,tamam:

50 Gön umreye gitse bile insan yinede eve sokmaz onu bu nasıl kabul etmiş hayret

yanıt27
yanıt4
Süheyla:

Toplumda çok büyük ahlak çöküntüsü var. Bunun sebebi medya ve televizyon acil bir çözüm bulunması gerekiyor.

39
0
yanıtYanıtla
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,tamam:

Her kapalı namuslu değil ,her açıkta namussuz değil

36
1
yanıtYanıtla
Sıradan Bir Kul:

AKP nin çıkardığı yasalarla ülke bu hale geldi

13
24
yanıtYanıtla
eskiye dönelim artik:

eskiden evli biri biriyle yakalansa hapse atilirdi zina serbes oldu evli adam veya kadin esini aldatiyor diye sikayet edebiliyordu ve devlet olaylar büyümeden meseleye elkoyuyordu simdi bak adamcagiz cekip vurdu bunun sorumlusu kim

yanıt6
yanıt2
Tüm 79 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title