Haberler

    Fenerbahçe, Galatasaray'ı Ağırlayacak! Aykut Kocaman'dan İdeal 11

    Güncelleme:

    Fenerbahçe, derbi maçta lider Galatasaray'la sahasında şampiyonluk yolunda kritik bir maça çıkacak. Aykut Kocaman'ın ideal 11'ini bozması beklenmiyor.

    Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında yarın derbi maçta lider Galatasaray'la sahasında şampiyonluk yolunda kritik bir maça çıkacak.

    Ülker Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak derbi maçı, hakem Bülent Yıldırım yönetecek. Süper Lig'de iki maç üst üste kaybettikten sonra geçen hafta Evkur Yeni Malatyaspor'u deplasmanda 2-0'la geçen sarı-lacivertliler, haftaya 47 puanla 4. sırada girdi.

    FENERBAHÇE LİDERİN 6 PUAN GERİSİNDE

    Konuk edeceği lider Galatasaray'ın 6 puan gerisinde bulunan Fenerbahçe, rakibini yenip şampiyonluk yolundaki iddiasını tekrar ortaya koymaya çalışacak. Sarı-lacivertliler, ikinci Beşiktaş ve üçüncü Medipol Başakşehir'in birbirleriyle oynayacağı haftayı da galibiyetle kapatması durumunda önemli bir adım atmış olacak.

    Fenerbahçe, ayrıca 18 yılı aşkın süredir Kadıköy'de yenilmediği rakibine yine galibiyet sevinci yaşatmamaya çalışacak.

    FENERBAHÇE'DE JANSSEN İLE İSMAİL KÖYBAŞI SAKAT

    Fenerbahçe'de derbi öncesi iki futbolcunun sakatlıkları devam ediyor.

    Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları nedeniyle Hollandalı santrfor Vincent Janssen ile milli sol bek İsmail Köybaşı'nın derbide forma giymesi beklenmiyor.

    Öte yandan Fenerbahçe'de İspanyol santrfor Roberto Soldado ile Faslı futbolcu Aatıf Chahechouhe sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Soldado ve Chahechouhe, derbide sarı kart görmesi durumunda 27. hafta oynanacak Kayserispor maçında cezalı duruma düşecek ve forma giyemeyecek.

    25 YIL SONRA 2 MAÇ KAYBEDEBİLİR

    Fenerbahçe, Galatasaray'a karşı yarın yenilirse tam 25 yıl sonra ligde iç sahada üst üste 2. kez maç kaybedecek. Sarı-lacivertliler, Türkiye'nin en üst düzey liginde taraftarı önünde üst üste 2 maç son olarak 1992-1993 sezonunda kaybetti.

    Söz konusu sezonda Fenerbahçe, sahasında 23. haftada Trabzonspor'a (20 Mart 1993), 25. haftada ise Galatasaray'a (11 Nisan 1993) kaybederek, seyircisini üzmüştü.

    Aradan geçen 25 yılda sahasında üst üste 2 yenilgi almayan Fenerbahçe, derbide bu istatistiğin tekrarlanmaması için de mücadele edecek.

    FENERBAHÇE İÇ SAHADA ETKİSİZ

    Fenerbahçe bu sezon iç sahada istediği performansı gösteremedi.

    Taraftarı önünde bu sezon 12 maça çıkan sarı-lacivertliler, 12 puan yitirdi. Fenerbahçe, Kadıköy'deki son maçında Teleset Mobilya Akhisarspor'a 3-2 yenilerek, taraftarının protestolarına maruz kalmıştı.

    AYKUT KOCAMAN İDEAL 11'LE ÇIKACAK

    Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın Galatasaray karşısında ideal 11'ini bozması beklenmiyor.

    Sarı-lacivertlilerin, Galatasaray derbisindeki muhtemel ilk 11'i şöyle:

    Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Roman Neustaedter, Martin Skrtel, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Josef de Souza, Nabil Dirar, Aatıf Chahechouhe, Giuliano Victor de Paulo, Jose Fernandao.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Aatif Chahechouhe Aykut Kocaman Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
    500

    Yorumlar (7)

    MY~:

    Fernandao sakatlansa da kurtulsak ya. . Soldado ve valbuena varken bu öküzü ilk 11de oynatıyo ya yazıklar olsun

    9
    1
    yanıtYanıtla
    cıvagu:

    hakemler adaletli oldugu zaman fenev mac kazanamaz yalnız arkadasım az mı sizi gol atsın diye uzattılar macı

    yanıt0
    yanıt0
    dirar:

    AYKUT KOCAMAN FENERBAHÇEYE GELMIŞ GEÇMIŞ EN IYI TEKNIK DIREKTORDUR.

    4
    5
    yanıtYanıtla
    amerika:

    yanindayiz Aykut hocam

    4
    5
    yanıtYanıtla
    Tribün lideri:

    aykut hocaya ve aziz yildirima yorum yapanlar gs li olduğu açik..Şu kadro ile şampiyonluğa oynuyorsa bu hoca büyük hocadir

    2
    4
    yanıtYanıtla
    jamaicali:

    Aykut Kocaman ,turk telekom avilidinda 6s yi yenen ilk hocadir

    2
    1
    yanıtYanıtla
    ZAFER BABA:

    Aykutu anlayamıyorum arkadaş sende mehmet ekici valbuena alper soldado var bu adamları niçin oynatmıyorsun FENERBAHÇE niçin hücum futbolu oynamıyor. Arkadaş başarılı olmaktanmı korkuyosun ? hayret bişey Aykut çok korkak oynatıyor takımı. Keşke ZİCO olsaydı beee

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title