Haberler

Kocaman: "Daha Verimsiz Olan Kazandı"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Galatasaray mağlubiyetinin ardından pozisyon vermediklerini, duran toptan iki gol yediklerini dile getirdi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Galatasaray mağlubiyetinin ardından pozisyon vermediklerini, duran toptan iki gol yediklerini dile getirdi. Yayıncı kuruluş Lig TV'ye konuşan Kocaman, "Maç öncesi iki tane büyük problem güzküyordu. Bir tanesi savunma arkasına atılacak toplar, bir tanesi de duran toplardı. İki frikik maçın kaderini çizdi. Galatasaray agresif başladı. Bunu atlatmak üzereyken frikik golü geldi. Beraberliği sağladıktan sonra ikinci golü bulacağız diye düşünürken, ikinci gol geldi. Sonrasında Galatasaraylı oyuncular oyunu soğutmaya çalışırken; biz kontrolü sağlamaya çalıştık" dedi. Tecrübeli teknik adam, "Pozisyon üretmekte zorlandığınızı düşünüyor musunuz?" şeklindeki soruya "Bir şey diyemeyeceğim. Futbolun en can alıcı noktası pozisyona girmek kadar pozisyonları değerlendirmek. Pozisyona girmek konusunda verimli olduğumuz söylenemez ama daha verimsiz olan bugün kazandı" diye konuştu. "Devre arasında transfer olacak mı?" sorusunu da cevaplayan Kocaman, "Transfer süresi çok uzun bir süre. Ocak sonuna kadara zaman var. Her takımın her zaman takviyeye ihtiyacı vardır. Gerçek olan şu ki çok güçlü bir Fenerbaçe var. Takviye olur mu, olmaz mı bunu zaman gösterecek" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Sporx.com / Spor

Aykut Kocaman Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title