Haberler

Kocaman Cevap!

Güncelleme:

Şenol Güneş, Aykut Kocaman'a Cevap Verdi.

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, maçın ilk yarısında istedikleri gibi bir futbol sahaya koyduklarını belirterek, "Trabzonspor seyircisi ve ligde bulunduğu konum gereği son derece motive bir takım. Biz de futbol oynamaya çalışan bir takımız. Çok eksikle geldik ama gol dakikalarına kadar iyi mücadele ettik. Pozisyonlar da bulduk. Oyunun sonlarına doğru zorunlu olarak yaptığımız 3 değişiklik bizi sıkıntıya soktu. Maçın sonlarına doğru basit hatalar yaptık. Oyunun skoruyla verdiğimiz mücadele eşit değildi. Trabzonspor'u tebrik ediyorum. Biz önde basmaya alışkın takımdık ama fazla eksiktik. Trabzonspor'un kadro derinliği çok daha fazlaydı ve bu da bize pahalıya patladı" diye konuştu.

"EMENİKE'NİN AKLI KARIŞTIRILIYOR"

İldiz, Emenike'nin aklının transfer dedikodularıyla karıştırıldığını da vurgulayarak, "Emenike sakatlanarak karşılaşmanın 34. dakikasında oyunu terk etmek zorunda kaldı. Hastaneye kaldırılan Emenike'nin MR'larında önemli bir şey gözükmüyor. Aldığımız bilgiler bu doğrultuda. Emenike'nin satılıp satılmayacağı konusunda kulüp başkanı ve yönetim kurulu gerekli açıklamaları yapıyor. Emenike de bu takımda önemli bir oyuncumuz. Bu oyuncuyu biz deneyerek aldık. Bizim çocuğumuz. Bir oyuncunun bu kadar aklı karıştırılıyorsa iyi ayakta duruyor diye düşünüyorum" dedi. Karabüksporlu futbolcu Bülent ise Trabzonspor'un seyircisini arkasına alarak iyi futbol oynadığını belirterek, "Biz de elimizden geleni yaptık. Ama sonuçta lidere karşı basit hatalar yaparsanız kaybedersiniz ve sonuçta öyle oldu" dedi.

GÜNEŞ: "GALİBİYETİ HAK ETTİK VE KAZANDIK"

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ise ligin ilk yarısının son maçını oynadık. Kazanmak istiyorduk ve kazandık. Oyuncularımı tebrik ediyorum ve taraftara da teşekkür ediyorum. 2010 yılında gayet iyi futbol oynadık. Her geçen gün hem anlayış olarak hem de oyun olarak iyiye giden bir takımız vardı. Aldığı toplarla çabuk çıkmaya çalışan bir takımla oynadık. Bizde ilk yarıda özellikle tempolu oynayamadık ve pas yamadık. İkinci yarıda bu konuda daha başarılı olduk ve bana göre hak ettiğimiz bir sonucu aldık. Belki sonuç olarak 3 - 0 olmayabilirdi. Bugün sabırlı oynadık ve bunu başardık. Bu maçta puan da verebilirdik. Bunlar normaldir. Kaybettiğiniz zaman güçlü, kazanınca zayıf diyoruz. Bu anlayışla sahaya geldiğimiz zaman sahaya geldiğimizde Trabzonspor iyi oynayacak rakibi ezecek bilinci oluşuyor. İlk başlangıçta bunlar olmayınca eleştiriye başlıyoruz. Ama seyirci bu tuzağa düşmedi" diye konuştu. "KAFAMIZI KARIŞTIRIP, GÜNDEMİMİZİ DEĞİŞTİRMEK İSTİYORLAR"

Güneş, Aykut Kocaman'ın hakemlerin son haftalarda Trabzonspor lehine verdiği penaltılarla ilgili yaptığı açıklamaya da cevap vererek, "Hakem baskısıyla, Trabzonspor iyi oynamıyor veya çok iyi oynuyor diyip tam dersi bir anlayışla bizim kafamızı karıştırıp gündemimizi değiştirmeye çalışıyorlar. Bunlara ortak olmak istemiyoruz. Bu sadece Aykut'un açıklaması değil, genel bir anlayıştır. Önde giden bir takımı saha dışında geri çekmeye çalışırlar. Bu ilkel bir anlayıştır ama Türkiye'de maalesef var. Biz futbolumuzla yarışmak istiyoruz. Bugün rakibe karşı iyiydik ama futbol olarak daha iyi olmamız gerekiyor" dedi. "BİZİ KİMSE BİR TARAFA ÇEKMEYE ÇALIŞMASIN"

Güneş, mükemmel bir takım olmadıklarını da vurgulayarak, "Biz mükemmel değiliz. Futbol oynayan bir ekibiz ve her geçen gün iyiye gidiyoruz. İlkeli prensipli bir takım olmak istiyoruz. Bizi Barcelona ile kıyaslamayınız. Eğer yarıştırırsanız o zaman maddi manevi olarak bize karşılığını verin. İlk yarıda aldığımız puanlar iyiydi ama yeterli değildi. Trabzonspor'un şampiyonluğu garanti değil. Şu anda ilk üç için avantaj yakaladık ve ikinci yarı şampiyonluğu kovalayacağız. Bizi kimse bir tarafa çekmeye çalışmasın" dedi. Güneş, "Sadri Şener sürekli şampiyonluktan bahsediyor. Siz ise konuşmuyorsunuz. Bir fikir ayrılığı mı var?" şeklindeki soruya ise, "Kulübün patronu Sadri Şener'dir ve onun dediği olur. Bizde iki başlılık hiçbir zaman olmadı" dedi. ONUR: "KAZANMAYI BİLDİK"

Trabzonsporlu futbolcu Mustafa Yumlu, sabırla mücadele ettiklerini belirterek, "Maçın zor geçeceğini biliyorduk. Sonuçta şampiyonluğa oynuyoruz. 3 puan aldık, mutluyuz. Hocam bana sağ bekte görev verdi ben de elimden geleni yaptık. Serkan abi kadar oynayamam belki ama elimden geleni yaptım" dedi. Kaleci Onur ise golün son dakikalarda gelmesinin stres yarattığını belirterek, "Rakibimizin en etkili oyuncusu Emenike şansız bir sakatlık geçirdi. İnşallah önemli bir şeyi yoktur. Sonuçta kazanmayı bildik. İkinci yarı iyi hazırlanıp daha üzerine koyarak mutlu sona ulaşmak istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title