Haberler

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinden Kısa Kısa

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezi'nde elektrik pano montörlüğü kursu açıldığı bildirildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezi'nde elektrik pano montörlüğü kursu açıldığı bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, merkezde eğitim gören öğrencilere, uygulamalı olarak bin 136 saat elektrik pano montörlüğü eğitimi verildiği kaydedildi.

Elektrik panoları konusunda detaylı eğitim verildiği belirtilen açıklamada, öğrencilerin, eğitim sonunda sertifika aldıkları bildirildi.

Yarı olimpik yüzme havuzunun yapım çalışmaları

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Karamürsel ilçesinde yapılan yarı olimpik yüzme havuzunun çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, çalışmalar kapsamında tesisin havuz kısmının yapımına başlandığı ifade edildi.

Çalışmalar kapsamında tesisin A Blok kısmında üst zemin kat döşeme imalatının yapıldığı kaydedilen açıklamada, "C Blok üst zemin kat kolon imalatı devam ediyor. Büyük havuzun kaba inşaat kısmı ortaya çıktı.

18 bin metrekare arazi üzerinde inşa edilen yüzme havuzu toplam 5 bin 346 metrekare inşaat alanına sahip olacak." ifadeleri kullanıldı.

Genel Sekreter Bayram'dan ziyaret

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Kağıt spor Kulübü'nün Seka Sporcu Eğitim Merkezini ziyaret etti.

Bayram, ziyarette yaptığı konuşmada, belediye olarak sporu önemsediklerini vurgulayarak, başarılı sporcuları ve antrenörlerini tebrik etti.

Gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durması için sporun alternatif olduğunu belirten Bayram, "Ailelerimizi spora özendirmeye mecburuz. Bu nedenle sportif projelere her zaman destek veriyoruz. Önce gençlerimizin spor yapmalarını sağlayacağız daha sonrada başarılı olan sporcularımızı destekleyeceğiz. 116 milli sporcusuyla, bugün 10 ilçemizde sportif çalışmalarını sürdüren Kağıtspor Kulübü, Türkiye'nin birçok kulübünün örnek aldığı bir kulüptür." diye konuştu.

Bayram, konuşmasının ardından ulusal ve uluslararası arenada başarı elde eden sporcuları ödüllendirdi.

Kaynak: AA / Güncel

Karamürsel Kağıtspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title