Haberler

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu'ndan Eski Başkanlara Vefa

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Eski Belediye Başkanları Leyla Atakan ve İsmail Kolaylı Ölüm Yıldönümleri Münasetiyle Ailelerini Ziyaret Etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, eski belediye başkanları Leyla Atakan ve İsmail Kolaylı ölüm yıldönümleri münasetiyle ailelerini ziyaret etti.

Eski belediye başkanlarından olan ve genç yaşta hayata gözlerini yuman İsmail Kolaylı'nın ölüm yıldönümünde evine giden Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ailesine taziyede bulundu. Kocaeli'ye hizmet edenleri unutmadıklarını belirten Başkan Karaosmanoğlu, "Onlar bu kente hizmet için çaba gösterip, çalışmışlar. Bugün onları unutursak, yarın da bizleri unuturlar. Vefat etmiş olsalar bile olsa bu kente hizmet edene, bu kentin değerlerine sahip çıkmak bizim görevimiz" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu'nu beklenmedik bir anda karşısında gören merhum İsmail Kolaylı'nın eşi Özen Kolaylı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyaretin kendisi için sürpriz olduğunu anlatan Özen Kolaylı, Karaosmanoğlu'na vefalı davranışı için teşekkür etti. Ziyaret sırasında merhum İsmail Kolaylı'nın oğulları Kadir, Kaya, Kerem, torunları İsmail, Birce, Ezgi, Beste ve yeğeni Murat Kolaylı da hazır bulundu.

Meclis üyesi arkadaşları ile geçirdiği trafik kazasında ölen İzmit'in ilk ve tek kadın belediye başkanı Leyla Atakan'ı da unutmayan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ölüm yıldönümünde kabrini ziyaret etti. Atakan'ın kabrine çiçek bırakan Başkan Karaosmanoğlu, bir müddet dua etti. Karaosmanoğlu, "Bu şehre hizmet edenleri ömrümüz yettiğince anacağız. Onları unutmadık, unutmayacağız" diye konuştu.

(GA-MŞ)

11.02.2007 17:38 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title