Haberler

Klopp imzayı attı!

Güncelleme:

İngiltere Premier Lig ekibi Liverpool'da teknik direktör Jürgen Klopp'ün sözleşmesi 2024'e kadar uzatıldı.

Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşayıp Premier Lig'i 2. sırada bitiren Liverpool, teknik direktör Jürgen Klopp'un sözleşmesini uzattı.

İngiliz ekibinden yapılan açıklamada, Alman teknik adam Jürgen Klopp'un sözleşmesinin 2024 yılına kadar uzatıldığı belirtilirken alacağı maaşa dair herhangi bir bilgi verilmedi.

Bu sezon Premier Lig'de oynadığı 16 maçın 15'ini kazanıp, 1'inde berabere kalan Liverpool, en yakın rakibi Leicester City'ye 8 puan fark attı.

"AYRILMAYI HİÇ DÜŞÜNMEDİM"

Yeni mukaveleye imza attıktan sonra açıklamalarda bulunan 52 yaşındaki teknik adam, "Kulübün gelişimini ve devam eden işbirliğini gördüğümde katkımın daha da artabileceğini düşünüyorum. İnsanlar sahadaki başarımızın gelişmesini tek bir ölçü olarak düşünüyor ama tek ölçü bu değil. Kulüp her yönüyle başarılı. Ayrılmayı hiç düşünmedim. Eğer başarılı olmasaydım tekrar imzalamayacaktım" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Jürgen Klopp Liverpool Haberler

500

Yorumlar (8)

UNi BJK:

AMA BIZIM UEFA KUPAMIZ VAR LOO

8
8
yanıtYanıtla
liverpool:

aynen loo

yanıt0
yanıt2
Liverpool:

Bizimde size karşı 8-0''ımız var. Dipnot : Şampiyonlar Liginin en farklı galibiyeti :D

yanıt0
yanıt0
Galatasaray:

Uni bjk bakyiorum hayinlik normal bisey olmus bu Liverpool size 8 tane atmamismiydi ki gelip hic ismi gecemez iken galatasaraya laf atiyorsun. Bi insan demek ki deyilsin bukadar alcalamaz,yazik gercek ten yazik bukadar fanatiklik nereye götürüyor insanlarmizi

yanıt1
yanıt1
TEO:

adam gibi adam

15
1
yanıtYanıtla
memur zihni:

en beğendiğim hocalardan ve efsane bir kişilik. . . yolun açık olsun klopp. . .

15
1
yanıtYanıtla
ŞEYTANIN BACAĞI BU SENE KIRILACAK:

Sana namağlup şampiyonluk çok yakışır. Umarım Liverpool, Kloop ile birlikte puan farkı atarak domine edip namağlup şampiyon olacak. Bu kulübün efsanesi olacaksın. Herkes sana Sir Kloop diyecek :D

10
1
yanıtYanıtla
Brütüs:

Çok doğru karar

6
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title