Haberler

Klopp, Guardiola'dan Daha İyi

Alman Sky TV tarafından yapılan bir araştırma sonucunda Almanlar'ın Jürgen Klopp’un Pep Guardiola’dan daha iyi teknik direktör olduğuna inandıkları ortaya çıktı.

Ankete katılan kişilerin % 44'ü Klopp daha iyi derken, Guardiola % 16'da kaldı. Kalan % 40 ise iki teknik adamın aynı değerde olduğuna inandığı belirlendi. Bayern taraftarı olanların % 21'inin Klopp'u seçmesi de anketin bir başka ilginç yanı oldu.

Tutku kategorisinde Klopp % 78 ile Guardiola'ya fark atarken hücum futbolunu kim daha iyi oynatıyor sorusunda ise Klopp yine % 69'luk oranla öne geçti. Modern futbolla ilgili soruda ise Klopp'un oranı % 56 çıkmasına karşın yine rakibinin önünde yer aldı. Taktik varyasyonlarda ise öne geçen % 54 oranla Pep Guardiola oldu.

Ankete katılanlardan Bayern ve Dortmund taraftarı olmayanlar arasında yapılan değerlendirmedeyse % 57'lik oranda maçlarda Dortmund galibiyetinin istendiği ortaya çıktı.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Josep Guardiola Jürgen Klopp Dortmund Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title